رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

توییتر حساب کاربری رهبر انقلاب را مسدود کرد

توییتر حساب کاربری رهبر انقلاب را مسدود کرد توییتر به بهانه انتشار پویانمایی انتقام از دونالد ترامپ، حساب کاربری مقام معظم رهبری در این شبکه اجتماعی را مسدود کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر شبکه اجتماعی توییتر امروز (شنبه) یکی از حساب‌های کاربری «آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، را به بهانه ترویج انتقام و خشونت مسدود کرده است.

توییتر بهانه این اقدام خود را انتشار پویانمایی در حساب توییتری رهبر انقلاب برای انتقام از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، اعلام کرده است.

پویانمایی «انتقام حتمی است» یکی از آثار برگزیده ارسالی در «پویش قهرمان» است که به انتقام از قاتلان و آمران شهادت شهید سلیمانی می‌پردازد.

این اثر براساس لوحی که سال گذشته با همین عنوان در پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری منتشر شده بود، ساخته شده است.

سردار شهید قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس و دیگر همراهانشان در سحرگاه ۱۳ دی ۱۳۹۸ به دستور «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور وقت آمریکا در عراق ترور شدند.

این جنایت غیرانسانی و ترور تاکنون از سوی مقامات اغلب کشور‌های جهان مورد انتقاد قرار گرفته است و برخی از سیاستمداران ترور شهید سلیمانی را مهمترین اتفاق در صد سال گذشته در خاورمیانه می‌دانند.

به تازگی نیز «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه‌ای اختصاصی با KHAMENEI.IR، به نقل از رهبر انقلاب گفته بود: «قاسم سلیمانی تکثیر شد. او وقتی زنده بود ما یک سردار سلیمانی می‌شناختیم ولی با شهادت ایشان انقلابی در قلب‌های مردم به وجود آمد، راهی در دلها باز شد و در دلهای جوانان تکثیر شد.»/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار