نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حمله راکتی به پایگاه ترکیه در شمال عراق

حمله راکتی به پایگاه ترکیه در شمال عراق پایگاه نظامی ترکیه در شرق استان موصل هدف حمله راکتی ناشناس قرار گرفت و نیرو‌های این کشور نیز با شلیک توپخانه‌ای پاسخ دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی بامداد یکشنبه از وقوع حمله راکتی علیه یک پایگاه نظامی ترکیه در شمال این کشور خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» در خبری فوری نوشت: «حمله راکتی شدیدی به پایگاه زلیکان، محل استقرار نیرو‌های اشغالگر ترکیه در شرق موصل، انجام شده است».

این رسانه عراقی توضیح داد: «حداقل ۳ راکت، پایگاه زلیکان ترکیه در منطقه بعشیقه واقع در استان موصل را هدف قرار داده است. نیرو‌های اشغالگر ترکیه نیز با شلیک توپخانه به منابع آتش غیرمستقیم پاسخ دادند».

صابرین‌نیوز دقایقی بعد نوشت: «موج دوم حمله با ۴ راکت، پایگاه ترکیه را هدف قرار داده که در پاسخ به شلیک توپخانه‌ای اشغالگران ترکیه است».

این رسانه سپس گزارش داد هواپیما‌های ناشناس منطقه نزدیک به کوه مخمور در استان موصل را هدف قرار داده‌اند و جزئیات بیشتری از پیامد‌های این حمله هنوز در دست نیست.

صابرین‌نیوز در ادامه افزود: «این بمباران مناطق قره جوغ و پیشاهنگی کُرد‌ها در استان موصل را هدف قرار داده است».

ترکیه مدت‌هاست با ادعای مقابله با پ. ک. ک در حال نقض تمامیت ارضی شمال عراق است. پ. ک. ک که در ۳۵ سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود.

آنکارا می‌گوید که شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان، مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند.

ترکیه از آوریل گذشته چندین عملیات نظامی را به بهانه مبارزه با پ. ک. ک در شمال عراق آغاز کرده و به راحتی از احتمال حمله به منطقه سنجار در غرب استان نینوی سخن می‌گوید. امری که با واکنش گروه‌های سیاسی و نظامی عراقی مواجه شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار