سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

این زن کاندید ریاست جمهوری عراق شد+ عکس

این زن کاندید ریاست جمهوری عراق شد+ عکس شیلان فواد گفت، تلاش می‌کند اولین زن مستقل به عنوان نماینده ملت کشورش باشد که ریاست‌جمهوری عراق را به دست می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، نامزد زن ریاست‌جمهوری عراق اعلام کرد، نامزدی‌اش برای این پست برای اولین بار در عراق رخ می‌دهد. او تاکید کرد زن می‌تواند الگوی یک مرد در اداره کشور باشد و بالاترین مناصب را داشته باشد.

شیلان فواد به شبکه رووداو گفت، تلاش می‌کند اولین زن مستقل به عنوان نماینده ملت کشورش باشد که ریاست‌جمهوری عراق را به دست می‌گیرد.

۲۶ نامزد برای ریاست‌جمهوری عراق ثبت نام کرده‌اند که ۱۱ تن سیاستمدار کرد هستند در میان آن‌ها شیلان فواد نیز حضور دارد.

شیلان فواد یک شخصیت مستقل است و سابقه فعالیت سیاسی ندارد و در صورت پیروزی در این پست نخستین زنی خواهد بود که ریاست‌جمهوری را در عراق و نیز کشور‌های عربی به دست می‌گیرد.

فواد اشاره کرد: با فراکسیون‌ها و احزاب سیاسی به مذاکره خواهد پرداخت تا از او در داخل پارلمان برای پیروزی در این پست حمایت کنند.

 

این زن کاندید ریاست جمهوری عراق شد+ عکس
وی درباره رقابت ایجاد شده بین دو حزب بزرگ کرد یعنی حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان عراق افزود: هیچ مشکلی در نامزدی‌اش وجود ندارد و او با رهبران فراکسیون‌ها و احزاب در این باره مذاکره می‌کند و در دو روز آینده جزئیات آن منتشر خواهد شد.

این نامزد ریاست‌جمهوری عراق گفت، مسؤول امور زنان در وزارت دفاع عراق بوده و با این گام تمایلی برای تثبت نقش زن در ریاست‌جمهوری عراق ایجاد کرد.

فواد به ۲۲۰ رای در داخل پارلمان نیاز دارد تا پیروز شود.

فواد گفت، طرح خاصی برای مقابله با مشکلات و بحران‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی عراق دارد و برنامه‌هایش متمرکز بر امنیت، فقر و بیکاری است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار