درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

مصوبه کمیسیون تلفیق برای محرومیت‌زدایی

مصوبه کمیسیون تلفیق برای محرومیت‌زدایی سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت: براساس یکی از مصوبات کمیسیون دولت مکلف شد تا در صورت فروش مازاد نفت تا سقف ۵.۵ میلیارد یورو، این اعتبارات را صرف تولید مسکن، اشتغال زایی، حمایت از تولید و پروژه های پیشران جدید کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر،  رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1401 در تشریح مصوبات نشست امروز کمیسیون متبوعش گفت: اولین اجازه ای که به دولت دادیم این بود که در صورت افزایش عواید حاصل از فروش نفت دولت مکلف است به همان میزان سقف انتشار اوراق اسلامی را کاهش دهد.

 

وی افزود: در ارتباط با نرخ به دولت و دستگاه‌های اجرایی ماده 5 قانون خدمات کشوری اختیار دادیم که منابع ارزی حاصل از فروش نفت گاز و میعات گازی و فرآورده های نفتی و گازی و سایر منابع ارزی را با نرخ ETS به فروش برساند. همچنین این اختیار داده شد که دولت برای کنترل بازار حداکثر دو درصد زیر نرخ ETS نیز به فروش برساند.

 

زارع عنوان کرد: همچنین به وزارت نفت این اختیار داده شد که از محل افزایش ظرفیت پالایشگاه آبادان تا سقف 265 میلیون یورو برای طرح توسعه و تثبیت این پالایشگاه اقدام کند. در مصوبه‌ای دیگر دولت را مکلف کردیم که تا سقف 4.5 میلیارد یورو جهت پرداخت تعهدات به افراد حقیقی و حقوقی و همچنین جهت هزینه کرد برای پیشرفت و ابادانی کشور و محرومیت زدایی از محل تحویل نفت خام و میعانات گازی به این اشخاص به قیمت روز صادراتی به اشخاص، بدهی‌های خود را تسویه کند.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس خاطرنشان کرد: در مصوبه‌ای دیگر دولت را مکلف کردیم در صورت فروش مازاد نفت تا سقف 5.5 میلیارد یورو، این اعتبارات را صرف تولید مسکن، اشتغال زایی، حمایت از تولید و پروژه های پیشران جدید مانند توسعه خطوط ریلی و بنادر و فعال سازی میدان‌های گازی مشترک و پتروپالایشگاه ها و نیروگاه های با ظرفیت بالا کند./ تسنیم

ارسال نظر