آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

جنایت جنگی ائتلاف سعودی در یمن

استاندار مارب گفت: بمباران بازارهای یمن توسط ائتلاف سعودی جنایت جنگی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۸۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر مردم منطقه الجوبه استان مارب امروز یکشنبه نشستی قبلیه‌ای برای تاکید بر ایستادگی در کنار ارتش و کمیته‌های مردمی و رد تشدید حملات آمریکا و اسرائیل به یمن و بمباران بازارهای عمومی و اموال شهروندان برگزار کردند.

به گزارش المسیره، در این نشست قبیله ای علی طعیمان استاندار مارب مواضع مردم الجوبه و تعصب آنها نسبت به وطن و حمایت آنها از جبهه های مقابله با نیروهای متجاوز و مزدوران آن از طریق فرستادن دار و ندار آن اعم از مال وفرزندان را ستود.

او هدف قرار دادن بازارهای عمومی را یک جنایت جنگی تمام عیار دانست و نیروهای متجاوز را مسئول کامل هدف قرار دادن قوت و غذای شهروندان و سایر مغازه‌ها دانست.

شیخ احمد السقاف، مسئول حوزه اجتماعی جنبش انصار الله در مارب نیز حمله هوایی ائتلاف سعودی به بازارهای عمومی و دارایی خاص شهروندان در مارب و غیر آن را محکوم کرد و آن را جنایات جنگی خواند.

شیخ عبدالغنی بحیبح تاکید کرد، بمباران بازارهای عمومی در الجوبه هیچ توجیهی ندارد و گواه شکست و سردرگمی قدرت‌های متجاوز است.

وی افزود: جبهه‌های نبرد از بازارهای الجوبه فاصله زیادی دارد و تنها هدف متجاوزان از بمباران بازارها ضرر زدن به اموال عمومی است.

شیخ حسین علی شعفه نیز گفت: از ۷۵ سال پیش عربستان هیچ خیری در یمن نمی‌خواهد و فقط ویرانی و کشتار برای ما می‌خواهد.

او افزود: ما فرزندان الجوبه بر ایستادگی کامل خود در کنار ارتش و کمیته‌های مردمی تا آزادسازی آخرین وجب از استان مارب تاکید می‌کنیم.

شیخ عبدالله المنصوری هم تاکید کرد: بمباران بازارها کاری بزدلانه است که هرگز موجب تسلیم شدن ما نمی شود بلکه مقاومت و ثبات ما را در مقابله با دشمن بیش‌تر می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار