عوامل «کرسنت» به‌دنبال تغییر در مرزهای آبی بودند-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد
نماینده مجلس:

عوامل «کرسنت» به‌دنبال تغییر در مرزهای آبی بودند

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، با بیان اینکه ابعاد فساد قرارداد کرسنت محدود به فساد اقتصادی نمی‌شود، گفت: در این قرارداد به بهانه یک معاهده نفتی و گازی، به دنبال جابجایی مرزهای آبی و حدود جزایر سه گانه‌ ما بودند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه‌ اخیر 24 نفر از نمایندگان به رئیس قوه قضاییه در خصوص پرونده قرارداد گازی «کرسنت» و خطر محکومیت سنگین ایران در این پرونده، اظهار داشت: ما در این پرونده یک محکومیت سنگین از سوی دیوان داوری بین‌المللی داریم که نتیجه اقدامات صورت گرفته از سوی بیژن زنگنه و تیم وی در زمان عقد قرارداد و بعد از آن بوده است و خطر محکومیت‌های بعدی نیز وجود دارد.

وی افزود: جای تعجب است که وقتی متهمان خارجی این پرونده در دادگاه‌های اروپایی به دلیل فساد محکوم شده‌اند، چرا قوه قضاییه ما در رسیدگی به این پرونده اینقدر تعلل کرده و همچنان تعلل می‌کند؟!

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تصریح کرد: در قرارداد گازی کرسنت فقط مفاسد مالی وجود ندارد و حتی ردپای مفاسد سیاسی و امنیتی نیز دیده می‌شود؛ با این توضیح که در این قرارداد به بهانه یک معاهده نفتی و گازی، به دنبال جابجایی مرزهای آبی و حدود جزایر سه گانه‌ ما بودند که هرچند جلوی آن گرفته شد، اما باید به پرونده افراد دخیل در این توطئه سیاسی و امنیتی نیز رسیدگی شود.

ابوترابی گفت: قوه قضاییه تا این لحظه، نه به نامه نمایندگان جواب داده و نه توضیح داده که پرونده به کجا رسیده و نه علت تأخیرهای صورت گرفته در رسیدگی به پرونده را اعلام کرده است.

* اگر قوه قضاییه اقدام قاطع نکند، محکومیت‌های بعدی در راه است

وی با بیان اینکه ابعاد فساد پرونده کرسنت بسیار پیچیده است، اظهار داشت: ما در گام اول محکوم شده‌ایم و پرونده خسارت عدم‌النفع آن هم علیه ما باز است و اگر دیر بجنبیم و قوه قضاییه ما اقدام قاطع نکند، محکومیت‌های بعدی نیز در راه است.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان  اینکه زنگنه در دوره وزارت مجدد خود در دولت روحانی برخی متهمان محکوم شده کرسنت را مجدداً بر سر کار آورد، تصریح کرد: قوه قضاییه باید هرچه سریع‌تر با رسیدگی به پرونده متهمان فساد در قرارداد کرسنت، جلوی خسارت بیشتر به منافع ملی را بگیرد و به افکار عمومی هم اطلاع‌رسانی کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار