قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش شدید حماس به «نقش بحرین در اجرای طرح معامله قرن»

عضو ارشد جنبش حماس در صفحه توئیتر خود نوشت که دولت بحرین با میزبانی نشست اقتصادی، دیدگاه آمریکایی را به ملت فلسطین تحمیل و در اجرای طرح آمریکایی معامله قرن نقش ایفا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ،‌«سامی ابو زهری» عضو ارشد جنبش حماس سه‌شنبه شب در واکنش به برگزاری نشست آتی بحرین گفت که «اصرار منامه بر برگزاری نشست اقتصادی در بحرین با وجود مخالفت‌های فلسطینیان، نقض تصمیمات و بیانیه نشست تونس است».

تونس در فروردین ماه سال جاری میزبان نشست سران اتحادیه عرب بود که در بیانیه پایانی این نشست از جامعه بین‌الملل خواسته شده تا قدس شرقی را به عنوان پایتخت فلسطین به‌رسمیت شناسد.

 

در بیانیه پایانی نشست اتحادیه عرب در تونس ضمن درخواست ادامه حمایت از اتحادیه عرب، آمده که موضوع فلسطین همچنان موضوع مرکزی اعراب باقی خواهد ماند و تسویه عادلانه این موضوع ثبات را تقویت خواهد کرد.

ابوزهری در ادامه افزود: «دولت بحرین با میزبانی نشست اقتصادی، دیدگاه آمریکایی را به ملت فلسطین تحمیل و در اجرای طرح آمریکایی معامله قرن نقش ایفا می‌کند».

 

عضو ارشد جنبش حماس در صفحه توئیتر خود تاکید کرد که «فلسطینیان هیچگاه با آرمان‌های خود معامله نکرده و نخواهند کرد».

از سوی دیگر، جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین میزبانی بحرین برای برگزاری نشست آتی در چارچوب طرح آمریکایی «معامله قرن» را «عادی‌سازی رسمی روابط کشورهای عربی» با رژیم صهیونیستی دانست.

«خالد البطش» عضو دفتر سیاسی جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین سه‌شنبه شب در بیانیه‌ای میزبانی بحرین برای برگزاری نشست اقتصادی آتی موسوم به «صلح برای شکوفایی» را محکوم کرد.

 

در بیانیه جنبش جهاد اسلامی آمده است: «عادی شدن رسمی روابط کشورهای عربی با تل‌آویو در نشست آمریکایی‌-صهیونیستی به میزبانی بحرین را که با هدف باز شدن مسیر اجرا شدن طرح معامله قرن برگزار می‌شود، محکوم می‌کنیم».

البطش گفت:«شرکت کردن در این نشست به معنای قبول تصمیمات ترامپ و کاخ سفید در خصوص معامله قرن است و لذا بر رد و مقابل با این توطئه که با هدف از بین بردن حقوق فلسطینیان و تقسیم کشورهای عربی و اسلامی صورت می‌گیرد، تاکید می‌کنیم».

نشست اقتصادی بحرین به عنوان اولین گام در راستای اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» قرار است طی روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیرماه) در منامه برگزار شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار