سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

مجازات سنگین وزارت علوم برای دانشجویان متقلب

با شروع امتحانات مجازی، برخی استادان به گروه همیاران امتحان اضافه شده و شرکت در امتحانات به جای دانشجویان را آگهی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با شروع امتحانات پایان ترم، راه تقلب برای بسیاری از کلاهبرداران باز شده است. برخی افراد به عنوان همیار امتحان با آگهی‌های درج شده، آمادگی خود را جهت قبولی در آزمون‌های مربوطه به شرط دریافت پول، اعلام می‌کنند. این افراد در شبکه‌های مجازی و یا در سایت‌های تبلیغاتی آگهی ثبت می‌کنند و منتظر مشتری می‌مانند.

این مافیای امتحانات، نه تنها در دانشگاه‌ها بلکه در مدارس هم رخنه کرده اند و به شرط پول و وعده اخذ نمره ۲۰، در آزمون دانش آموزان شرکت می‌کنند.



سخنگوی وزارت علوم گفت: رفتار‌های ناهنجاری مانند تقلب، جزو تخلفات انضباطی دانشجویان محسوب می‌شود و وزارت علوم با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

به گفته محمدرضا آهنچیان، این افراد بعد از شناسایی، مشمول جریمه‌های سنگین می‌شوند و به مدت یک تا چند ترم از تحصیل باز خواهند ماند و انفصال از تحصیل می‌شوند.

پیشتر وزارت علوم با ارسال نامه‌ای به استادان دانشگاهی متذکر شده بود که باید مراقب پیشرفت تحصیلی دانشجویان باشند و در طول نیم‌سال از آن‌ها ارزیابی‌های مستمر و چهره به چهره را داشته باشند تا مطمئن شوند که شاگردان آن‌ها در طول ترم و پایان ترم چه عملکرد و توانایی دارند و تناسب منطقی آن را ارزیابی کنند.

به گفته آهنچیان، افرادی که خارج از دانشگاه‌ها مانند سلبریتی‌ها به تبلیغ در همیاری فکری امتحانات پایان ترم اقدام می‌کنند، خارج از نظارت‌های وزارت علوم هستند و مراجع انتظامی کشور باید در این مسئله نفوذ کنند.



معاون دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم گفت: کمیته تخلف دانشگاه‌ها به محض مشاهده تقلب در امتحانات مجازی با دانشجویان برخورد می‌کند.

با مشاهده تخلف، فرصت مطالعاتی، پایه تحصیلی، امکانات موجود و گرنت (بستگی به نوع و میزان تخلفات انجام شده) از استادان گرفته خواهد شد.

به گفته او میزان دریافتی‌های کم ماهیانه باعث هدایت استادان به سمت تقلب در امتحانات مجازی نمی‌شود، بلکه تعهد نداشتن آن‌ها نسبت به دانشگاه‌ها و تلاش آن‌ها برای ارتقای درجه [از طریق کسب نمرات بالا توسط دانشجویان]باعث شده تا آن‌ها به فکر تقلب رساندن در امتحانات مجازی بیفتند.

برزگر می‌گوید با بررسی‌های سالانه وزارت علوم درباره جزئیات کارنامه اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، استادان متخلف از جشنواره‌ها حذف می‌شوند.

گزارش این تخلفات به وزارت علوم ارسال و سپس به کمیته تخلف دانشگاه‌های مربوطه ارجاع داده می‌شود. پس از بررسی، جریمه‌هایی برای استادان و دانشجویان متخلف در نظر می‌گیرند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر