سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

رونمایی از خودروی جدید بی‌ ام‌ و

از خودروی شاسی بلند بی ام و X۵ M فیس لیفت S که در سال ۲۰۲۳ عرضه می شود، رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر یک سال پیش بی ام و از بی ام و X۵ M رونمایی کرد و اکنون فیس لیفت این خودرو به نمایش درآمده است اما هنوز مورد آزمایش قرار نگرفته است. این خودرو اکنون برای اولین بار در حومه آلمان، خارج از مونیخ دیده شده است.

این خودرو اکنون نسبت به نسل قبل دارای تغییراتی است که از جمله آن می‌‌توان به چراغ های جلو اشاره کرد، همچنین جلوپنجره نسبت به نسل قبل تغییر کرده است.

این تغییرات نسبت به نسل قبل بیشتر در قسمت جلویی است و در عقب تغییراتی به چشم نمی خرود و تنها چراغ‌های عقب دارای یک بخش مرکزی فرورفته هستند تا یک جلوه سه بعدی را ایجاد کنند. اسپویلر نصب شده روی سقف و سپر به نظر می‌رسد نسبت به نسل قبل یکسان هستند.

عکس‌های کابین هنوز منتشر نشده، اگرچه از برخی زوایا به نظر می‌رسد داشبورد زیر یک تکه پارچه پنهان شده است. این شرکت خودروسازی گفته است قصد دارد به X۵ فیس لیفت، سیستم iDrive ۸ را اضافه کند که همراه با یک جفت صفحه نمایش، ارائه می‌‌شود این آپشن در بی ام و سری ۳ LCI نیز ارائه می‌‌شود، بنابراین منطقی است که X۵ سطح بالاتری بتواند به سیستم اطلاعات سرگرمی نسل بعدی سوئیچ کند.

آنطور که این شرکت خودروسازی گفته در زیر کاپوت تغییری اعمال نشده و همانند نسخه M از موتور ۴.۴ لیتری توئین توربو با حداکثر قدرت ۶۱۷ اسب بخار بهره می‌‌برد.

احتمالاً این آخرین موتور برای یک V۸ غیرهیبریدی در X۵ M خواهد بود، زیرا پیش بینی می شود کانسپت XM با امکانات خودروهای الکتریکی ارائه شود./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
آخرین اخبار