هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری سایبری با ترفند پرداخت قبض برق-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری سایبری با ترفند پرداخت قبض برق

پلیس فتا گفت: سودجویان در تازه‌ترین اقدام مجرمانه خود اقدام به کلاهبرداری در بستر اپلیکیشن‌های پرداخت قبوض برق می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی محمد رجبی گفت: افرادی با عنوان پرداخت قبوض برق اقدام به راه اندازی اپلیکیشن‌های جعلی پرداخت قبض کرده و در کنار آن با توجه به فرآیند پرداخت، کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و نقشه‌های خود را اجرایی می‌کنند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا هموطنان برای پرداخت قبوض خود از درگاه‌های مطمئن بانکی و نرم افزار‌های پرداخت رسمی و شناخته شده استفاده کنند و هیچ برنامه‌ای را از شبکه‌های اجتماعی و پیامک‌ها دریافت نکنند و بر تلفن‌های همراه خود آنتی ویروس نصب کنند.

هیچ پیامکی با مضمون پرداخت قبض برق از طرف وزارت نیرو با سرشماره عددی برای کاربران ارسال نمی‌شود و هموطنان بدانند که پیامک‌ها با عنوان نام شرکت ها، سازمان ها، اداره‌ها و ... برایشان ارسال می‌شود.

مجرمان تحت عناوین و به بهانه‌های مختلف ثبت در سامانه ثنا، دریافت سهمیه سوخت، پرداخت قبوض، خرید‌های اینترنتی و ... سعی در کلاهبرداری از هموطنان دارند، لذا کاربران باید نکات امنیتی برای استفاده از فضای مجازی را در دستور کارشان قرار دهند.



پیشتر سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از کلاهبرداری مجرمان از بستر سامانه ثنا قوه قضاییه خبر داده بود که در این روش با فعال شدن سامانه ابلاغیات قضایی قوه قضائیه موسوم به سامانه ثنا، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از مردم کلاهبرداری‌های زیادی را انجام می‌دهند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده