ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

رئیس‌جمهور: ایران به‌دنبال گسترش تعامل با کشورهای مسلمان است

آیت‌الله رئیسی گفت: ایران در سیاست خارجی خود به دنبال گسترش تعامل با همه کشورهای جهان و به ویژه کشورهای همسایه و مسلمان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز در تهران استوارنامه «اسماعیل عبدالمناپ» سفیر جدید برونئی را دریافت کرد.

 

رئیس‌جمهور در مراسم دریافت استوارنامه این سفیر جدید با اشاره به روابط فرهنگی دو ملت گفت: روابط دو کشور برآمده از رابطه قلبی دو ملت مسلمان است و ضروری است روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری دو کشور نیز بر مبنای این روابط گسترش یابد.

 

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی خود به دنبال گسترش تعامل با همه کشورهای جهان و به ویژه کشورهای همسایه و مسلمان است. امیدواریم همکاری‌ها و تعاملات دوستانه دوجانبه ایران و برونئی، بیش از پیش به عرصه روابط منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور نیز گسترش یابد.

 

«اسماعیل عبدالمناپ» سفیر جدید برونئی دارالسلام نیز در این مراسم با ابلاغ سلام پادشاه کشورش به دکتر رئیسی گفت: به عنوان سفیر برونئی تمام تلاش خود را برای گسترش و تعمیق روابط و همکاری‌های دو ملت مسلمان برادر و دوست به کار خواهم گرفت.

 

رئیس جمهور همچنین استوارنامه سفیر جدید الجزایر را دریافت کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار