تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سخنان مخبر درباره احیای واحدهای اقتصادی تعطیل

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: محور برنامه‌ریزی برای احیای واحدهای اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل، باید مردم باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر صبح امروز (دوشنبه) در دومین جلسه نهضت احیای واحدهای اقتصادی غیرفعال، با تاکید بر اینکه رمز موفقیت و نجات اقتصاد کشور در گرو حضور و محوریت مردم در اداره کشور است، تصریح کرد: باید محور ساماندهی و برنامه ریزی به منظور احیای واحدهای اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل، مردم باشند؛ چرا که منابع محدود دولتی و حتی نهادهای عمومی پاسخگوی نیاز کنونی جامعه برای فعال شدن بخش تولید در کشور نیست. در این زمینه لازم است، دستگاههای اقتصادی با نوآوری و خلاقیت شیوه های نوینی برای تامین مالی بصورت نهضتی و توسط مردم به کار گیرند.

 

وی خاطرنشان کرد: نهضت احیای واحدهای اقتصادی به دنبال فعال‌سازی بنگاه های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیلی است که مالک آن مردم هستند و نباید اجازه دهیم که مخاطب و هدف این نهضت بزرگ تنها بخش و قشرخاصی از کشور شود.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین تصریح کرد: هدف اصلی فعال سازی بخش تولید، صنعت و خدمت، ثروت افزایی برای مردم به عنوان تنها راه نجات اقتصاد کشور است.

 

مخبر، بکارگیری جریان نخبگان، کانون های مردمی و شرکت های دانش بنیان و تعریف منافع مالی برای این بخش ها را از مهمترین وظایف نهضت احیای واحدهای اقتصادی برشمرد و گفت: باید تشکل های مردمی و شرکت های دانش‌بنیان در زمینه شناسایی واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل، ارائه کمک های مشاوره ای برای احیای این واحدها و بازطراحی مدل فعالیتی آنها به عنوان موتور محرک این نهضت وارد عمل شوند.

 

معاون اول رییس جمهور اساس کار نهضت احیای واحدهای اقتصادی غیرفعال را بهره گیری از مدیریت،‌ سرمایه،‌ فکر و خلاقیت مردم دانست و تاکید کرد: دولت در این نهضت بزرگ تنها نقش پشتیبان و تسهیل گر امور را بر عهده دارد و باید وزارتخانه های مربوطه و نهادهای عمومی و انقلابی با تعامل و هم افزایی و همچنین ایجاد روش های نوین تامین مالی در جهت فعال سازی و واگذاری واحدهای غیرفعال و نیمه فعال به مردم بیش از پیش قدم بردارند.

 

وی همچنین بازتعریف اهداف و ماموریت های نهادهای عمومی در زمینه احیای واحدهای اقتصادی فعال و غیرفعال را خواستار شد و تاکید کرد: باید نهادهای عمومی در این نهضت واحدهای راکد را به مردم واگذار کنند.

 

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: منابع و کانون های مالی نیز از مهمترین بخش های نهضت احیای واحدهای اقتصادی هستند که در این راستا شبکه قرض‌الحسنه های مردمی و مساجد کشور می توانند به عنوان پشتیبان مالی خوب در زمینه فعال‌سازی واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل به کار آیند.

 

در این جلسه، امیر حسین مدنی نماینده معاون اول رییس جمهور در راه اندازی و عملیاتی کردن نهضت احیای واحدهای اقتصادی غیرفعال، گزارشی از وضعیت واحدهای غیرفعال و نیمه فعال کنونی در کشور، مشکلات موجود بر سر راه فعال سازی این واحدها، تعداد واحدهای فعال و غیرفعال در تملک بانک ها و همچنین برنامه ها، ماموریت ها و مدل های بکارگیری احیاگران واحدهای اقتصادی در جهت فعال سازی واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل ارائه کرد.

 

همچنین در این جلسه نمایندگان نهادهای عمومی و برخی از اساتید دانشگاه پیشنهادات خود را در زمینه احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل از جمله واگذاری امور به مردم، استفاده از ابزارهای مالی نوین در جهان، بهره‌گیری از تجارب بین المللی، تامین مالی واحدهای راکد و نیمه راکد و بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان مطرح کردند./ فارس

ارسال نظر