قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

درخواست مخبر برای ارائه طرح در زمینه امنیت غذایی

معاون اول رئیس جمهوراز وزیر جهاد کشاورزی و معاون علمی رئیس جمهور خواست طرحی جامع و قابل اجرا برای همکاری در زمینه امنیت غذایی به همراه برنامه زمان بندی و تقسیم وظایف مشخص ارائه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور با تبریک ولادت با سعادت امام جواد(ع) و با تاکید بر ضرورت دانش بنیان کردن فعالیت ها و فرایند های مختلف در دولت، اظهار داشت: خوشبختانه کشور ما در زمینه فعالیت های دانش بنیان و فناوری های نوین از پیشرفت ها و دستاوردهای خوبی برخوردار است و جزو کشورهای پیشرو در این زمینه هستیم.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به توانمندی های گسترده جوانان تحصیلکرده کشور اظهار داشت: به فضل الهی جوانان تحصیلکرده و مستعد در اقصی نقاط کشور مشغول فعالیت در زمینه فناوری های نوین هستند و از نظر دانش و نیروی انسانی کمبودی نسبت به سایر کشورها نداریم.

وی افزود: امروز ۳۰ الی ۳۵ درصد هزینه تمام شده مردم در محصولات غذایی و کشاورزی مربوط به حمل و نقل و فاصله محل تولید با محل مصرف این محصولات است که می توانیم با اتکا به فناوری های نوین و با استفاده از علوم دانش بنیان گام های موثری در کاهش هزینه های تمام شده برای مردم برداریم.

معاون اول رییس جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و معاون علمی و فناوری رییس جمهور خواست طرحی جامع و قابل اجرا برای همکاری در زمینه امنیت غذایی به همراه برنامه زمان بندی و تقسیم وظایف مشخص ارائه دهند تا این برنامه هر چه زودتر عملیاتی شود و شاهد آثار آن در کاهش وابستگی، صرفه جویی ارزی و کاهش هزینه های سفره مردم باشیم.

مخبر با اشاره به ضرورت تدوین برنامه مشترک وزارت جهاد کشاورزی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور در حوزه امنیت غذایی دانش بنیان اظهار امیدواری کرد برنامه همکاری این دو دستگاه اجرایی هر چه سریعتر نهایی و به الگویی برای دانش بنیان شدن سایر بخش ها تبدیل شود.

در این جلسه که معاون علمی رییس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی حضور داشتند، ستاری گزارشی از پیشنهادات این معاونت به منظور جهش تولید و امنیت غذایی با استفاده از فناوری های نوین ارائه کرد و به تشریح جزییات این پیشنهادات و نتایج آن پرداخت.

جهش تولید غذایی با استفاده از فناوری های نوین، تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانش بنیان، مدیریت فناوری های اجرایی، توسعه گلخانه های هوشمند، به روز کردن ماشین آلات کشاورزی، توسعه گیاهان متناسب با اقلیم، تولید خوراک های جایگزین برای دام و طیور، ایجاد مزارع نوآوری اصلاح نژاد دام و نباتات و توسعه پرورش دریایی آبزیان از جمله محورهای پیشنهادات معاونت علمی و فناوری رییس جمهور بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد این پیشنهادات در قالب طرحی مشترک و جامع به همراه برنامه زمان بندی برای اجرا، پس از تدوین و تصویب در جلسه هیات دولت ارائه شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه بر ضرورت دانش بنیان کردن فعالیت های کشاورزی تاکید کرد و از آمادگی این وزارتخانه برای تسهیل مسیر و پشتیبانی از عملیاتی کردن پیشنهادات مصوب خبر داد.

 گفتنی است در راستای توسعه کاربردی فناوری های نوین و فعالیت های دانش بنیان در تمامی دستگاه های اجرایی کشور، جلساتی در معاونت اول ریاست جمهوری تشکیل شده با حضور معاون علمی ریاست جمهوری و سایر دستگاه های اجرایی زمینه های کاربردی کردن دانش نوین و به روز در کلیه فعالیت های دستگاه مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و پس از تصویب، عملیاتی می شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر