تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران:

توسعه نیروگاه های اتمی راهبردی ملی است

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: توسعه نیروگاه‌های اتمی یکی از تکالیف مهمی است که در راهبرد ملی و برنامه‌ها مورد توجه ویژه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۲۸۳

محمد اسلامی عصر دوشنبه در جریان بازدید از سایت اتمی دارخوین شادگان اظهار کرد: در دنیا جهت گیری‌ها به سمت استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر است و این مهم نیز جزو اولویت‌های دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: امروز اقتصاد هسته‌ای ارزش افزوده بالایی دارد و آلایندگی آن صفر است، پاک‌ترین صنعت تولید برق جهان محسوب می‌شود به همین دلیل باید در علوم و فناوری هسته‌ای جهش داشته باشیم.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، سایت اتمی دارخوین را یکی از مهمترین سایت‌های کشور برشمرد و گفت: مطالعات عمیقی بر روی این سایت انجام شده که می‌تواند در تأمین برق خوزستان که با کمبود برق به دلیل تغییرات اقلیمی مواجه شده است تأثیرگذار باشد.

اسلامی اضافه کرد: این سایت یادآور جان فشانی رزمندگان لشکر ۱۴ امام حسین (ع) در دفاع مقدس است و از این مجموعه می‌توان به عنوان مجموعه فرهنگی و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس یاد کرد.

وی همچنین در آبادان با خانوده شهید صالح پور حمزاوی از شهدای بمباران نیروگاه اتمی بوشهر در سال ۱۳۶۶ دیدار کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار