پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه

واکنش کوثری به هک صداوسیما: منافقین عددی نیستند

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: منافقین عددی نیستند و صرفا ابزار دست بیگانگان هستند و از سوی آنان تأمین مالی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: ۱۱۹۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل کوثری در واکنش به هک صدا و سیما و پخش تصاویر و شعار‌های سرکرده منافقین، اظهار داشت: معاندین نظام و منافقین تصور می‌کنند با این اقدامات خود می‌توانند به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند و یا آنکه باعث خوشحالی طرفداران خود شوند، اما باید بدانند که با این اقدامات، نزد ملت ایران روز به روز منفورتر می‌شوند.


وی با اشاره به اینکه جنایت‌های منافقین بسیار شدید و وحشی‌گری‌های آنان از جنایتکارانی، چون صدام هم بدتر است، متذکر شد: در کارنامه منافقین جز خیانت و قتل عام چیزی دیده نمی‌شود.

 

کوثری ادامه داد: منافقین در ابتدا ادعا داشتند که طرفدار خلق هستند و به همین دلیل نام گروه خود را سازمان مجاهدین خلق گذاشتند، اما در عمل به مردم ایران خیانت کردند، دست در دست دشمنان ایران و اسلام گذاشتند، با صدام و سردمداران کشور‌های استکباری یکی و همراه شدند و اقدامات جنایتکارانه زیادی را از خود به جا گذاشتند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گروهک منافقین به دنبال آن بودند که با این اقدامات خود ملت ایران را از پا دربیاورند، اما مردم ما به علت ایستادگی و شناخت عمیقی که از این جنایتکاران و خائنان داشتند، هیچ گاه در مقابل‌شان کوتاه نیامدند. منافقین از وحشی‌گری و خرابکاری دست برنمی‌دارند و هنوز سرشان در آخور بیگانگان است و از سوی آنان تأمین مالی می‌شوند.

 

کوثری ادامه داد: منافقین هر از چند گاهی با یکسری اقدامات خرابکارانه به دنبال آن هستند که بگویند ما هنوز زنده هستیم و وجود داریم، در حالی که با این اقدامات، نمی‌توانند ابراز وجود کنند. استکبار جهانی هم به منافقین کمک می‌کنند تا مطرح شوند، اما منافقین و اربابان شان باید به این مسئله واقف باشند که روز به روز نفرت ملت ایران از آنان بیشتر می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه منافقین عددی نیستند و صرفاً ابزار دست بیگانگان هستند، گفت: منافقین آنقدر بدبخت هستند که همیشه از شهری به شهر و از کشوری به کشور دیگر می‌روند و همیشه آواره هستند. آنان باید بدانند که بابت اقدام اخیر خود، به موقع پاسخ قاطع و ضربه محکمی از ایران دریافت می‌کنند و کاری خواهیم کرد که از کرده خود پشیمان شوند./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار