شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد

امارات فرمان عقب‌نشینی در یمن را صادر کرد

بعد از دو عملیات تلافی‌جویانه ارتش یمن در عمق خاک امارات، شبه نظامیان تحت امر این کشور در استان شبوه و مأرب اعلام کردند که از مناطق اشغالی اخیر عقب نشینی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: ۱۱۹۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امارات بعد از ضرب شست ارتش یمن و از بین اینکه عملیات تلافی‌جویانه دولت نجات ملی و انصارالله یمن تکرار شود، به شبه نظامیان مزدور خود دستور عقب نشینی داده است.

 

مرکز اطلاع رسانی شبه نظامیان وابسته به امارات موسوم به «ألویة العمالقه» امروز جمعه طی بیانیه‌ای کوتاه این عقب نشینی را «تکمیل عملیات طوفان جنوب» دانست و گفت که این عملیات (حملات خصمانه و اشغالگران امارات) با «آزادسازی» شهرستان‌های «بیحان» در شبوه و شهرستان «حریب»‌ در مأرب با موفقیت انجام شد.

 

این مرکز رسانه‌ای‌ رسمی شبه نظامیان نیابتی امارات این عقب نشینی را «باز استقرار نیروها» در استان شبوه نام گذاری کرده و نوشته است که نیروهای العمالقه بعد از این عملیات به خانه خود برمی‌گردند.

 

امارات دستور عقب نشینی داده است

همزمان وب سایت خبری «الخبر» یمن به نقل از منبعی در نیروهای العمالقه گزارش داد که امارات از این نیروها خواسته از شهرستان‌هایی که اخیر در استان شبوه اشغال کرده‌اند، «عقب نشینی کنند».

 

جنگ یمن، در هفتمین سال به امارات رسید

روزنامه اکونومیست انگلیس هم امروز در مطلبی به جنگ هفت ساله ائتلاف مشترک امارات و عربستان سعودی علیه یمن نوشت که این جنگ در هفتمین سالش به ابوظبی رسید.

 

بر اساس این گزارش، ساکنان امارات از حملات ارتش یمن شوکه شده ‌اند و یمنی‌ها گفته‌اند که اگر حملات خود در یمن را متوقف نکنید، حملات موشکی و پهپادی ادامه خواهد داشت.

 

تشکیک در توجیه عقب نشینی نیروهای مزدور امارات

«علی النسی»، تحلیل‌گر یمنی و خبرنگار اخبار جنگ در یمن نیز در واکنش به این خبر، ضمن تشکیک در چرایی خروج نیروهای نیابتی امارات از شهرستان‌های استان‌های شبوه و مأرب نوشت که آیا توقف عملیات‌های نظامی العمالقه، قبل از آنکه امنیت شهرستان حریب تأمین شود و به سمت شهرستان العبدیه و الجوبه (در مأرب) کشیده شود، به تهدیدهای ارتش یمن در حمله به دبی و هدف قرار دادن نمایشگاه اکسپو ارتباط دارد؟

 

این تحلیلگر یمنی از وجود شایعاتی مبنی بر میانجی‌گری قطر بین امارات و دولت نجات ملی و انصارالله یمن (مستقر در صنعاء) خبر داده است.

 

ارتش یمن طی یازده روز گذشته دو عملیات بازدارنده علیه ائتلاف مشترک سعودی و اماراتی انجام داد که اولی به طوفان یمن یک و دومی به طوفان یمن دو نام‌گذاری شده بود.

 

طی عملیات اول، ارتش یمن پالایشگاه المصفح (در ابوظبی)، فرودگاه‌‌های ابوظبی و دبی را به همراه اهداف حساس و مهم دیگر هدف حمله موشکی و پهپادی خود قرار داد و در عملیات تلافی جویانه دوم که دوشنبه این هفته انجام شد، فرودگاه‌های دبی، ابوظبی و پایگاه‌های نظامی الفجیره به همراه مناطقی در جنوب غرب عربستان هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفت.

 

بعد از این عملیات «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن رسما اعلام کرد که تداوم اقدامات خصمانه امارات در یمن، باعث خواهد شد که نمایشگاه بین المللی اکسپو در دبی هدف قرار گیرد.

 

صدور فرمان عقب نشینی از شهرستان‌های «عسیلان» «بیحان» و «حریب» به بهانه استقرار دوباره نیروها در عتق، مرکز استان شبوه (جنوب مأرب) نشان از آن دارد که امارات پیام هشدار و تهدید یمن را با جان و دل درک کرده است؛ مبنی بر اینکه باید از ائتلاف متجاوز خارج شده و دست از مداخله واشغالگری بردارد./تسنیم

ارسال نظر