تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

حمله موشکی ارتش یمن به امارات همزمان با سفر رئیس رژیم صهیونیستی

همزمان با خبر سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن درباره عملیات گسترده در عمق امارات، رسانه‌های عربی از شنیده‌شدن صدای انفجار‌های مهیب در آسمان ابوظبی واقع در امارات عربی متحده خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عربی بامداد دوشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار‌های مهیب در آسمان ابوظبی واقع در امارات عربی متحده خبر دادند.

این خبر در حالی است که دقایقی قبل سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که طی ساعات آینده بیانیه‌ای مهم درباره عملیات گسترده نیرو‌های یمنی در عمق امارات منتشر می‌کند.

شبکه «المیادین» و کانال صابرین‌نیوز گزارش دادند: پرواز‌ها در فرودگاه‌های ابوظبی و دبی متوقف شده و هیچ هواپیمایی بر فراز سواحل این مناطق مشاهده نمی‌شود.

دقایقی بعد، برخی منابع اطلاعاتی و امنیتی از فعال‌شدن سامانه‌های پدافند هوایی در ابوظبی برای مقابله با اهدافی در آسمان خبر دادند.

شبکه «العربیه» به نقل از خبرنگار خود در امارات گزارش داد: پدافند امارات از رهگیری و انهدام موشک بالستیک پرتاب شده خبر داد.

وزارت دفاع امارات در بیانیه‌ای مدعی شد: «این حمله خسارتی در پی نداشته و بقایای موشک بالستیک خارج از مناطق مسکونی سقوط کرده است».

صابرین‌نیوز، اما به نقل از منابع اطلاعاتی خود خبر داد: «یک موشک به کارخانه کشتی‌سازی در منطقه صنعتی مصفح در ابوظبی برخورد کرده است».

همزمان ائتلاف متجاوز سعودی نیز برای حفظ وجهه خود و جلوگیری از رسوایی بیشتر، ادعا کرد: «یک سکوی پرتاب موشک بالستیک را در استان الجوف در یمن منهدم کردیم».

سخنگوی «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی که اکنون در امارات حضور دارد، با بیان اینکه هرتزوگ در جریان جزئیات حمله موشکی به ابوظبی قرار گرفته، مدعی شد که خطری متوجه او و هیأت همراهش نیست.

شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز تحلیل کرد: «زمان حمله به ابوظبی در سفر هرتزوگ نشان دهنده تلاشی برای خرابکاری در این سفر است. حوثی‌ها فرمولی را تحمیل می‌کنند که در صورت حمله امارات و عربستان، ابوظبی را هدف قرار می‌دهند».

وبگاه «یدیعوت آحارونوت» نوشت: «اطلاعات اسرائیل از هرتزوگ خواسته که فوراً امارات را ترک کند». پیش از این، سخنگوی رئیس رژیم صهیونیستی گفته بود که او سفرش را طبق برنامه‌ریزی ادامه خواهد داد.

پیش از این، وبگاه «الخبر الیمنی» روز یکشنبه به نقل از منابعی در بخش «اطلاعات نظامی» دولت صنعاء از طرح حمله بی سابقه و ویرانگر به امارات متحده عربی و هدف‌گیری ۵۰ نقطه حساس در این کشور خبر داده بود. (جزئیات بیشتر)

طبق این گزارش، قرار است در عملیاتی به نام «سیل العرم» با نزدیک به ۳۰۰ پهپاد و ۵۰ موشک بالستیک و ۴۶ موشک کروز، شریان‌های حیاتی اقتصادی امارات متحده عربی، در هم کوبیده شود. (سیل العرم اشاره به سیل بزرگی است که به عنوان عذاب الهی بر قوم سبأ در یمن نازل شد. ماجرای این عذاب الهی در آیه ۱۶ سوره مبارکه سبأ آمده است.)/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر