دستور فوری آیت الله رئیسی برای عقب‌نشینی از حریم ساحل-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

دستور فوری آیت الله رئیسی برای عقب‌نشینی از حریم ساحل

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور طی نامه‌ای دستور رئیس‌جمهور در سفر استانی خود به گیلان برای آزادسازی مناطق ساحلی تصرف شده را به هیات دولت ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  در نامه غلامحسین اسماعیلی، از کلیه دستگاه‌های دولتی که تصرفاتی در مناطق ساحلی داشته‌اند خواسته شده ظرف حداکثر ۲۰ روز (تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۰) اقدامات لازم را در جهت اجرای این دستور انجام داده و نتیجه را به دفتر رئیس‌جمهور اعلام کنند. به گفته یک منبع آگاه، درویشیان بازرس ویژه و صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس‌جمهور مامور اجرای این دستورند.


رئیس دفتر رئیس‌جمهور در نامه خود به اعضای هیات دولت، بر "فوری و بدون استثناء" بودن دستور رئیس‌جمهور برای آزادسازی سواحل توسط دستگاه‌های دولتی تاکید کرده است.

 

حجت‌الاسلام رئیسی جمعه گذشته در جمع نمایندگان اقشار مختلف استان گیلان با تاکید بر ضرورت حفظ ساحل، به کلیه دستگاه‌های دولتی که در سواحل دریا تصرفات غیرقانونی انجام داده‌اند، دستور داد سواحل اشغال شده در حریم ۶۰ متری دریا را در تمامی استان‌های ساحلی "سریعا" به نفع مردم آزاد کنند.

 

بر اساس قانون، سواحل کشور جزو انفال هستند و نباید استفاده شخصی از آن‌ها صورت گیرد. ماده ۲۳ قانون مدیریت خدمات کشوری نیز ایجاد و اداره هرگونه مهمانسرا، زائرسرا، مجتمع مسکونی، رفاهی، واحد‌های درمانی و آموزشی، فضا‌های ورزشی، تفریحی و نظایر آن توسط دستگاه‌های اجرائی را ممنوع کرده است.

 

با این حال، برخی دستگاه‌های دولتی و نظامی در سال‌های گذشته به بهانه ساخت مراکز تفریحی، فرهنگی و گردشگری، سواحل کشور را در تصرف خود درآورده‌اند تا جاییکه شهری مانند «نکا» با وجود آنکه عنوان "شهر ساحلی" را یدک می‌کشد، مردمانش از کوچکترین دسترسی ممکن به ساحل برخوردار نیستند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر