پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

اولتیماتوم معاون رئیس‌جمهور به مدیران

معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مدیران ‌خواست در مدت ۴۸ ساعت دستور رئیس‌جمهور مبنی بر آزادسازی حریم دریا را اجرایی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدصولت مرتضوی صبح امروز دوشنبه به‌منظور پیگیری دستور آیت الله رئیسی برای آزادسازی مناطق ساحلی توسط دستگاه‌های دولتی وارد شهر رشت مرکز استان گیلان شد.

 

معاون اجرایی رئیس جمهور قرار است ضمن بازدید میدانی از سواحل مختلف این استان، در جلسه با مدیران استان گیلان راه‌کارهای عملیاتی کردن طرح عقب‌نشینی دستگاه‌های دولتی از ساحل دریا را بررسی کنند.

 

مرتضوی در بدو ورود به استان گیلان هدف از این سفر را پیگیری اجرای دو دستور رئیس جمهور برای احیای تالاب انزلی و آزادسازی حریم دریا عنوان کرد و ادامه داد: احیای تالاب انزلی و دو رودخانه گوهررود و زرجوب از برنامه‌های سفر به استان گیلان است.

 

وی با اعلام "در سفر به استان گیلان دو دستور رئیس جمهور را با قدرت اجرایی خواهیم کرد"، تأکید کرد: پیگیری حسن اجرای دستور آزاد‌سازی حریم دریا و نجات تالاب انزلی و دو رودخانه گوهررود و زرجوب از برنامه‌های این سفر خواهد بود.

 

مرتضوی همچنین در بازدید از منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه مناطق تصرف‌شده حریم دریا در مدت 48 ساعت تخریب شود و در اختیار مردم قرار گیرد، تصریح کرد: ساحل دریاها بر اساس قانون متعلق به همه مردم است و احدی حق تعرض به ساحل را ندارد.

 

وی در تماس تلفنی با سعید محمد دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی کشور بر اجرایی شدن دستور رئیس جمهور برای آزادسازی حریم دریا در منطقه ویژه اقتصادی انزلی تأکید کرد.

 

معاون اجرایی رییس جمهور همچنین با بیان اینکه ‌تمامی متصرفات و نشانه‌های آن باید ظرف 20 روز از ساحل گیلان پاک‌سازی شود، ‌تأکید کرد: براساس دستور صریح رئیس جمهور مهلت 20روزه برای این طرح مقرر شد و تمامی نهادها موظف به اجرای آن هستند.

 

وی با ابراز "از امروز باید تمامی علائم نشانه‌های تصرف از جمله فنس‌کشی‌ و دیوارکشی‌ها را برداشته شود و ساحل به‌طور کامل بازگشایی شود، خاطرنشان کرد: حریم 60متری باید در امتداد ساحل خزر در گیلان آزاد شود و برای اجرای طرح های گردشگری و سالم‌سازی در اختیار دستگاه‌های متولی قرار گیرد تا عمومی مردم به‌طور آزادانه از آن بهره ببرند.

 

دکتر شجاعی معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان امور اراضی کشور نیز دکتر مرتضوی را در این سفر همراهی می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر