روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

تماس تلفنی مدیرعامل پرسپولیس براى جذب اين مهاجم

با توجه به شروط اخیر یحیی گل محمدی، مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس خودش دست به کار شده است تا لوسیانو پریرا ملقب به شیمبا را درنیم فصل به تهران بیاورد اما... حمیدرضا گرشاسبی در این تماس تلفنی باردیگر خواسته قبلی باشگاه فولاد خوزستان و درخواست جواد نکونام را تکرار کرده است. باشگاه فولاد خوزستان و مدیرعامل آن حمیدرضا گرشاسبی نامه ای به باشگاه پرسپولیس زده و خواهان جذب دو بازیکن این تیم شده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فولادی‌ها در این نامه از باشگاه پرسپولیس خواسته اند که مهدی شیری و سعید آقایی را در نقل و انتقالات زمستانی به این تیم بدهند! ظاهرا مذاکراتی هم با خود مهدی شیری و سعید آقایی مدافعان راست و چپ پرسپولیس انجام داده اند اما این دو بازیکن گفته اند با پرسپولیس قرارداد دارند و باید با باشگاه مکاتبه شود. گویا رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که پیش از این با یحیی گل محمدی جلسه مفصل و ۴ ساعتی داشت و می‌دانست نظر سرمربی پرسپولیس درخصوص جدایی احتمالی شاگردانش چیست به این درخواست جواب منفی داده است. یحیی گل محمدی که به قول خودش همین الان هم با کمبود بازیکن مواجه است و اصلا و ابدا موافق جدایی دو مدافع اصلی خود نیست.


از آن گذشته هیچ یک از سه بازیکن مورد نظر تمایلی به جدایی از پرسپولیس و بازی در شهر اهواز و تیم فولاد خوزستان ندارند. رضا اسدی که قرارداد نسبتا سنگینی با پرسپولیس دارد و حتی اگر تا پایان لیگ بیست و یکم هم برای این تیم بازی نکند باز پولش را خواهد گرفت. مهدی شیری هم در ۹۰ درصد از بازی‌های نیم فصل اول فیکس بوده و عقل سلیم حکم می‌کند در پرسپولیس بماند تا شانس خود را برای دعوت احتمالی به تیم ملی یا سفر به جام جهانی افزایش دهد. همچنین سعید آقایی نیز چند هفته‌ای می‌شود جایگاه ثابت خود در سمت چپ خط دفاع پرسپولیس را پیدا کرده است. او که سابقه بازی در سپاهان اصفهان و تراکتورتبریز را هم درکارنامه دارد دلیلی برای خودش نمی‌بیند که ترکیب اصلی پرسپولیس را به هر قیمتی رها کند.


بنابراین مکالمه تلفنی رضا درویش و حمیدرضا گرشاسبی مدیران عامل دو باشگاه پرسپولیس و فولاد خوزستان بدون هیچ نتیجه ای به پایان رسید!/خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده