پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

اختصاص درآمد واردات خودرو برای بیمه عشایر

کمیسیون تلفیق بودجه با تخصیص ۳ هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای واردات خودرو برای بیمه یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از عشایر بدون بیمه باقیمانده موافقت کرد تا تمامی این افراد دارای بیمه شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر در نشست امروز(سه شنبه) عصر کمیسیون تلفیق بودجه در بررسی تبصره ۶ لایحه بودجه سال آینده، نمایندگان با تخصیص ۳ هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای واردات خودرو برای بیمه یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از عشایر بدون بیمه باقیمانده موافقت کردند تا تمامی این افراد دارای بیمه شوند. 

همچنین نمایندگان از محل اخذ عوارض از عرضه‌کنندگان انواع بازی های خارجی قابل نصب در رایانه، تلفن های همراه و کنسول مبلغ ۱۰ درصد برای تولید بازی‌های رایانه‌ای به سازمان بسیج اختصاص دادند. 

کمیسیون تلفیق بودجه همچنین ۵ هزار میلیارد ریال از محل واردات خودرو را به مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در راستای توسعه و نگهداری و به روز رسانی سامانه قرارداد الکترونیک وکالت اختصاص داد. 

به موجب مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق بودجه، مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان از محل درآمدهای ایجاد شده در بحث عوارض سیگار به فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافت تا در تامین گشت‌های انتظامی و تجهیزات ایستگاه‌های ایست و بازرسی اولویت‌دار به مصرف برسد.

همچنین با موافقت اعضای کمیسیون تلفیق بودجه در راستای عدالت اجتماعی و تامین نیازهای ضروری و اشتغال محرومان، یک درصد از محل درآمدهای حاصل از عوارض خودرو و فروش سیگار را به شکل مساوی به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اختصاص دادند. 

نمایندگان با الحاق یک بند به تبصره ۶ لایحه بودجه سال آینده موافقت کردند که به موجب آن مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر مصرف سیگار بابت کاهش سود تسهیلات مسکن (خرید و ساخت) جوانان به صندوق ملی مسکن واریز می‌شود. همچنین مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان نیز صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی با الویت شهرستان‌ها و روستاهای کم برخوردار خواهد شد. 

مبلغ یک هزار میلیارد تومان جهت اجرای قانون تولید دانش بنیان به معاونت علمی و مبلغ یک هزار میلیارد تومان جهت ساخت خوابگاه به خصوص خوابگاه متاهلی در اختیار وزارت علوم قرار خواهد گرفت و مبلغ یک هزار میلیارد تومان نیز جهت اتمام سالن های نیمه تمام ورزشی و فرهنگی بسیج در نظر گرفته خواهد شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار