بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

پاسخ خواندنی شریعتمداری به ادعای یک اصلاح‌طلب

پاسخ خواندنی شریعتمداری به ادعای یک اصلاح‌طلب مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: علاوه بر اسناد غیر قابل انکار دیدار سید محمد خاتمی با جورج سورس که کمترین تردیدی در آن نیست حضور آقای ظریف در ملاقات خاتمی و سروس در اعترافات کیان تاجبخش نماینده جرج سوروس نیز آمده و از تلویزیون هم پخش شده چرا هیچیک از آقایان آن را تکذیب نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر یکی از چهره‌های اصلاح طلب در واکنش به یادداشت حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان که به همراهی ظریف در ملاقات خاتمی با جرج سوروس اشاره کرده بود نوشته است: «آقای شریعتمداری در متن خود آورده است که با شناختی که از ظریف دارد، او نخواسته با تکذیب این دیدار، مرتکب دروغ شود. معنای این حرف آن است که آقای شریعتمداری، ظریف را صادق می داند. پس حالا که ظریف راست می‌گوید باید خبر حاج حسین آقا دروغ باشد“.

حسین شریعتمداری در همین زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: من عادت ندارم به این خرده‌ریزها بپردازم و حرفم را در یادداشت زده‌ام، ولی به احترام پرسش ما باید عرض کنم این آقا بدون آنکه متوجه باشد نوشته مرا تائید کرده است و چه سندی گویا تر از این که هم حضور آقای ظریف در ملاقات آقای خاتمی با سوروس را تائید می‌کند و هم راستگو بودن ظریف را تصدیق می‌فرمایند و نشان می‌دهد که چون آقای ظریف حاضر نبوده مرتکب دروغ شود و حضورش در ملاقات با سوروس را تکذیب کند، این مأموریت را  شخص دیگری بر عهده گرفته است. اگر غیر از این بود خود ایشان ماجرا را تکذیب می‌کرد. 

شریعتمداری تصریح کرد: حرف من که ظریف اهل دروغ نیست درباره خود ایشان است و نه دیگران، مخصوصاً کسانی که هیچ ربطی به ماجرا ندارند.

وی اضافه کرد: علاوه بر اسناد غیر قابل انکار ما که کمترین تردیدی در انجام این ملاقات  باقی نمی‌گذارد، حضور آقای ظریف در ملاقات خاتمی و سروس در اعترافات کیان تاجبخش نماینده جرج سوروس نیز آمده و از تلویزیون هم پخش شده، چرا هیچیک از آقایان آن را تکذیب نکردند؟ چون قابل تکذیب نبود.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با یادآوری اینکه تاجبخش نماینده جورج سوروس بود و از جزئیات ماجرا باخبر بود، خاطرنشان کرد: تاجبخش می‌گوید اگر ما یکی از اولین نمونه‌های این برگزاری ارتباط را سفر آقای عطریانفر به بنیاد سوروس ببینیم، می‌توانیم نهایتا آن را در ملاقات مستقیم جناب آقای خاتمی همراه با جناب آقای ظریف با آقای سوروس ببینیم، بنابراین این یک ارتباط مستمری بوده که ادامه داشته است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار