ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

درخواست پسر شهید رنجبر از فرمانده ناجا

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به خواسته پسر شهید رنجبر مبنی بر مجازات قاتل گفت: بنده به شخصه این موضوع را پیگیری می‌کنم و دستگاه قضایی نیز در اسرع وقت حکم لازم را اعلام و آن را اجرایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار "حسین اشتری" در دیدار با خانواده شهید "رنجبر" با تبریک و تسلیت شهادت این مأمور شجاع و فداکار انتظامی، دست نوازشی بر صورت فرزندان این شهید عزیز کشید.

سردار اشتری در این دیدار اظهار داشت: فرزندان این شهید والامقام به داشتن چنین پدری، همسر او به داشتن چنین مردی و مادر این شهید بزرگوار به داشتن چنین پسری باید افتخار کنند.

وی ادامه داد: همه مردم ایران داغدار این شهید بزرگوار هستند و شاید اگر شرایط مهیا بود، میلیون‌ها نفر برای عرض تسلیت و همدردی با شما خانواده عزیز خدمتتان می‌رسیدند.

در این لحظه سردار اشتری خطاب به پسر شهید گفت: اگر خواسته و یا حرفی دارد بگوید که "طاها" در یک جمله ضمن تقدیر و تشکر از حضور فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در منزلشان، گفت " می‌خواهم که قاتل پدرم هر چه سریعتر به سزای عمل خود برسد".

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این خواسته پسر شهید افزود: قطعا" همینگونه است و بنده به شخصه این موضوع را پیگیری می‌کنم و دستگاه قضایی نیز در اسرع وقت حکم لازم را اعلام و آن را اجرایی خواهد کرد.

همسر، خواهر و مادر این شهید والامقام از خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار گفتند؛ از اینکه در انجام کارهایش هیچوقت کم نمی‌گذاشت و اینکه همیشه احترام مادر را نگه می‌داشت و پای او را می‌بوسید.

در ادامه سردار اشتری نیز لوح ابلاغ سلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را به خانواده این شهید والامقام اهدا و همچنین پسر این شهید والامقام به مناسبت فرا رسیدن روز پدر، سجاده نماز پدر شهیدش را تقدیم سردار اشتری فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار