هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

سردار اشتری: مانع فروش خودروی بی کیفیت می‌شویم

فرمانده کل انتظامی گفت: اگر خودروسازان خودرو‌هایی تولید کنند که استاندارد‌های لازم را نداشته باشد حتماً مانع فروش آن می‌شویم و جان هموطنان را به خطر نمی‌اندازیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی صبح سه شنبه در طرح نوروزی پلیس گفت: طی سال‌های گذشته تلاش شده و اقدام جهادی در راستای کاهش تلفات و سوانح صورت گرفته اما هنوز هم جای کار دارد و در برنامه پنج ساله هفتم توسعه حداقل ۵۰ درصد سوانح کاهش یابد.

وی افزود: شورای ایمنی و حمل و نقل ترافیک بعد از ۸ سال با حضور رئیس جمهور تشکیل و مصوبات خوبی داشت و البته رئیس جمهور هم بر کاهش سوانح تاکید داشتند.

اشتری گفت: اگر با یک برنامه‌ریزی مدون و خوب پیش برویم می‌توانیم به هدفمان یعنی کاهش سوانح برسیم.

فرمانده ناجا بیان کرد: مردم ایران فرهنگ غنی دارند و در تمام صحنه‌ها با مسئولان خود همراه بودند. در طول سال هم همکاران ما در کنار مردم در شهرها و جاده‌ها هستند.

وی ادامه داد: توجه به توصیه‌های پلیس برای مردم اثر مثبت دارد و افرادی که قوانین را رعایت کنند باعث آرامش و سلامت خود و خانواده هستند و اگر رعایت نکنند هم باعث زحمت برای خانواده و هم برای سایر افراد دارند.

اشتری تصریح کرد: یکی از مصوباتی که در روز گذشته تصویب شد، این بود که نقاط حادثه خیز رفع خطر شود که هم رئیس جمهور و هم وزرای مربوطه قول مساعد دادند.

فرمانده کل انتظامی بیان کرد: امیدواریم خودروهای ایمن دست مردم باشد و مشکلات جاده‌ها برطرف شود؛ پلیس تا به امروز از ورود خودروهایی که امنیت برای سرنشین نداشتند، جلوگیری کرده است.

وی تذکر داد: اگر خودروسازان خودروهایی تولید کنند که استانداردهای لازم را نداشته باشد حتماً مانع فروش آن می‌شویم و جان هم وطنان را به خطر نمی‌اندازیم.

اشتری گفت: بیش از ۹۹ درصد رانندگان قوانین را رعایت می‌کنند و تنها یک درصد هستند که نه قوانین و نه حقوق مردم را رعایت نمی‌کنند و با حرکات غیرمعقول باعث نگرانی خانواده‌ها می‌شوند.

فرمانده ناجا بیان کرد: پیش بینی می‌کنیم حدود ۳۰ درصد حجم سفرهای نوروزی افزایش پیدا می‌کند و ما هم در مجموعه انتظامی با آمادگی کامل به استقبال نوروز می‌رویم.

وی گفت: بیش از ۷۵ هزار نفر خودشان را برای خدمات رسانی در مسیرها آماده کردند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار