معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد
روحانی در جمع مردم شاهرود:

آمریکا جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد، نفتی از خلیج‌فارس صادر نخواهد شد

رئیس جمهور تاکید کرد: آمریکا اگر روزی بخواهد جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد نفتی از خلیج فارس صادر نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 04
کد خبر: ۱۲۱۲
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز در سفر استانی خود به سمنان این استان را مرکز علم و عرفان دانست و گفت: امروز روز آزمایش و امتحان بزرگ تاریخی برای ملت ایران است، امروز روزی است که برای اولین‌بار بعد از 40 سال مبارزه با دشمن ظالم و ستمگر آمریکا امروز به پیروزی‌های کم‌نظیری دست‌ یافته‌ایم و ملت بزرگ ما نخواهد گذاشت دشمن لبخند بر لبانش نقش ببندد.

وی افزود: آمریکا به دنبال کودتا در کشور ما بود اما ناموفق شد، به دنبال تجزیه و جدا کردن خوزستان و حمله از طریق عفلقیان بود اما ناموفق شد. دنبال تحریم و شکستن قدرت ایران بود اما ناموفق بود. چرا آمریکایی‌ها از ملت بزرگ ایران عصبانی است؟ چون ایران قدرتمندو غیرقابل تحمل برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها سر فرود نیاورده و نخواهند آورد. آمریکا بداند نفتمان رو فروخته و خواهیم فروخت و قادر نیستند جلوی صادرات نفت ما را بگیرد.


رئیس‌جمهور تصریح کرد: آمریکا اگر روزی بخواهد جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد نفتی از خلیج فارس صادر نخواهد شد.


روحانی با بیان اینکه آمریکا به دنبال تضعیف رابطه ایران با دیگر کشورهای جهان است، گفت: امروز بیشتر و بهتر از هر زمان دیگر رابطه ما با همسایگان‌مان در غرب، شرق، شمال و جنوب کشور است و ما با همه دوستان‌مان روابطی صمیمی داریم و خواهیم داشت و آمریکا قادر نیست رابطه ما را با ملت‌هایی که در طول قرن‌ها دوستان عزیزمان بودند، برهم بزند.


رئیس جمهور ادامه داد: آمریکا قادر نیست، روابط تجاری ما با منطقه و جهان را قطع کند و باید بداند در سراسر این سرزمین، ملت ایران روابط فرهنگی، سیاسی و اقتصادی خود را با کشورهای منطقه و جهان حفظ خواهد کرد.


روحانی با بیان اینکه ارتباط خود را با همسایگان، کشورهای اسلامی و سایر کشورهای جهان توسعه خواهیم داد، گفت: آمریکا تلاش می‌کند همسایگان ایران، اروپا، چین و هند را از ایران جدا کند و ایران‌هراسی را ترویج می‌کند و این در حالی است که ما دشمن هیچ‌کدام از همسایگان خود نبوده و نخواهیم بود.


رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا نمی‌تواند تفرقه، نزاع و دشمنی میان ایران و همسایگان خود ایجاد کند، اظهار داشت: روابط ایران روز به روز با جهان گسترش خواهد یافت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار