رشد ۴۵ درصدی عملکرد حمل و نقلی کشتیرانی جمهوری اسلامی-راهبرد معاصر

رشد ۴۵ درصدی عملکرد حمل و نقلی کشتیرانی جمهوری اسلامی

عملکرد حمل و نقلی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران طی ۹ ماهه سال جاری ۴۵ درصد رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر  روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با انتشار گزارشی به مناسبت فرارسیدن چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از رشد 45 درصدی عملکرد این گروه کشتیرانی طی 9 ماهه سال 1400 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از 140 فروند انواع شناور‌های فله‌بر، کانتینربر، چند منظوره، حمل کالای عمومی، تانکر، فراساحل، مسافری، رو رو، بارج و خدماتی به صورت مالکیتی و با ظرفیت حمل 5.1 میلیون DWT در اختیار دارد که با در اختیار داشتن این امکانات موفق به حمل بیش از 19 میلیون تن انواع محمولات در 9 ماهه نخست سال 1400 شده است که بیانگر افزایش 45 درصدی عملکرد نسبت به مدت مشابه سال 1399 است.

حجم عملکردی یاد شده کسب سهم 21 درصدی از حمل محمولات وارداتی و صادراتی غیرنفتی کشور طی 9 ماه نخست سال جاری را برای کشتیرانی جمهوری اسلامی در بر داشته است.

بخش حمل فله با مدیریت انواع شناور‌های فله‌بر، چند منظوره و تانکر در دریا‌های آزاد و حمل قریب به 11 میلیون تُن انواع کالای فله خشک، عمومی و محمولات تانکری در 9 ماهه نخست سال 1400 رشد 29 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال 1399 در بنادر جنوبی کشور ثبت کرده است.

بر اساس این گزارش؛ 11 فروند شناور فراساحل این گروه در بنادر جنوبی کشور 2947 روز عملیات را در 9 ماهه سال جاری انجام داده‌اند، همچنین در بخش مسافری و رو-رو، سه فروند شناور در بنادر جنوبی 6508 نفر مسافر را در مسیر‌های داخلی و خارجی طی 9 ماه نخست سال جاری جابه‌جا کرده‌اند که نسبت به جابه‌جایی مسافر طی سال 99 که به علت شیوع کرونا به 800 نفر تقلیل یافته بود رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در حوزه حمل و نقل ترکیبی نیز رکورد حمل ریلی 3289 TEU محمولات کانتینری و قریب به 571 هزار تن کالای غیرکانتینری را طی مدت یاده شده، ثبت کرده است. در همین راستا، بیش از 246 هزار تن سوخت سنگین و 11 هزار تن سوخت سبک مورد نیاز شناور‌ها تا پایان آذرماه 1400 با استفاده از امکانات حمل و نقل جاده‌ای و ریلی گروه کشتیرانی، تحویل شناور‌ها شده است.

در بخش تعمیرات شناور‌ها 36 فروند شناور طی مدت یاد شده تعمیرات ادواری خود را با موفقیت پشت سر گذارده‌اند. همچنین در راستای به کارگیری حداکثری از کارکنان ایرانی در بخش دریا، در انتهای آذر 1400، بیش از 95 درصد پرسنل دریایی شاغل بر روی شناور‌های گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ملیت ایرانی بوده‌اند.

راه‌اندازی خط منظم کشتیرانی کانتینری به بندر چابهار در جهت تقویت و ایجاد رونق اقتصادی در کریدور شمال-جنوب؛ برقراری خط منظم کانتینری کشتیرانی والفجر در مسیر ایران به هندوستان (کانتینر‌های SOC)؛ ایجاد مسیر حمل کالا بین بنادر ایران و سوریه؛ حمل محمولات تهاتری بین بنادر ایران و ونزوئلا؛ حمل محمولات تهاتری کالا‌های صادراتی به برزیل و واردات غله به کشور؛ حمل محموله‌های صادراتی فسادپذیر و کشاورزی برای اولین بار به کشور‌های اوراسیا از جمله دیگر اقدامات کشتیرانی بوده است.

فعالسازی و آغاز عملیات سوخت‌رسانی به شناور‌ها در بندر ستاره قشم در منطقه سلخ جزیره قشم؛ اخذ گواهینامه دانش بنیان توسط شرکت توسعه فناوری اطلاعات در زمینه خدمات نرم افزاری، مخابراتی و کمک ناوبری و اجرایی شدن طرح طبقه‌بندی مشاغل کارکنان پرتلاش دریایی و اخذ مجوز از وزارت کار پس از 22 سال از دیگر دستاورد‌های گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران طی سال 1400 است.

کلمات کلیدی: کشتیرانی
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار