پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟

استفاده آمریکا از حربه تهدید برای توقف نفتکش ایرانی آدریان دریا

یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا چند روز پس از هشدار به کشورها در مورد ارئه خدمات به نفتکش ایرانی آدریان دریا گفت: «بخش کشتیرانی باید بداند که ما تحریم‌های آمریکا را به شدت اعمال می‌کنیم».
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 23
کد خبر: ۱۹۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  آمریکا به شدت تحریم های خود برای جلوگیری از کمک بخش خصوصی به نفتکش ایرانی را برای عبور از مدیترانه سخت تر می کند .آمریکا خواستار توقیف این نفتکش بود.

 

یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا چند روز پس از هشدار به کشورها در مورد نفتکش ایرانی گفت:« بخش کشتیرانی باید بداند که ما تحریم‌های آمریکا را به شدت اعمال می‌کنیم».

 

اطلاعات ردیابی کشتی‌ها نشان می دهد که نفتکش آدریان دریا که قبلاً به آن گریس1 میگفتند آخرین بار به سمت یونان حرکت میکرده ولی نخست وزیر یونان اعلام کرد این کشتی عازم این کشور نیست.

 

این مقام آمریکایی که به شرط ناشناس ماندن صحبت می کرد اخطار داد که آمریکا هر کسی را که مستقیم یا غیر مستقیم به این نفتکش کمک کند مجازات خواهد کرد.

 

«تمام اعضای بخش کشتیرانی باید درست رفتار کنند و اطمینان دهند که مستقیم یا غیر مستقیم با هیچ کشور تحریم شده ای معامله نمی‌کنند،تجارت با آنها را تسهیل نمی کنند یا کالا های تحریم شده را منتقل نمی کنند».

 

این کشتی ایرانی پس از پنج هفته توقیف به خاطر اتهام حمل نفت ایران به سوریه و نقض تحریم های اتحادیه اروپا، از جبل الطارق آزاد شد.

 

بلافاصله پس از برداشته شدن دستور توقیف، یک دادگاه فدرال آمریکا دستور توقیف این نفتکش را به دلایل مختلف داد ولی جبل‌الطارق این دادخواست را رد کرد.

 

تهران اعلام کرد هرگونه اقدام آمریکا برای توقیف دوباره این کشتی پیامدهای سنگینی خواهد داشت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار