عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران

یک تحلیلگر بازنشسته مسائل اطلاعاتی که از طرفداران سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکاست در یادداشتی در روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» به تشریح دلایلی پرداخته که از منظر او آمریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی به دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران پرداخته است.

 

یک تحلیلگر بازنشسته مسائل اطلاعاتی که از طرفداران سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکاست در یادداشتی در روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» به تشریح دلایلی پرداخته که از منظر او آمریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار نمی‌دهد.

 

«تونی شافر»، مأمور بازنشسته عملیات‌های اطلاعاتی در این یادداشت خطاب به کسانی که ابراز نگرانی‌ کرده‌اند که ترامپ آمریکا را به آستانه جنگ با ایران کشانده، نوشته است: «چیزی که همه از آن خبر دارند بی‌میلی ترامپ برای خطرآفرینی بی‌دلیل و بی‌پایان برای نیروهای آمریکایی است».

 

تحلیلگر آمریکایی تصریح کرده بی‌میلی برای رویارویی مستقیم با ایران به دوران «جیمی کارتر»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا برمی‌گردد. او ادعا کرده «مساعدت‌های» دولت «باراک اوباما»، رئیس دولت پیشین آمریکا باعث جسور شدن ایران و افزایش فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور شده است.

 

شافر در ادامه می‌نویسد: «ساختار حاکمیتی در واشنگتن که ادعا می‌کند ترامپ در مسیر جنگ قرار گرفته رهبری جسورانه را با ژست‌های بی‌پروا اشتباه می‌گیرند».

 

او در بخش دیگری از این بحث به تقابل رسانه‌ها با ترامپ پرداخته و مدعی شده رسانه‌های آمریکایی در تلاشند تصویر اشتباهی از مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران نشان دهند.

 

او نوشته است: «روزنامه‌نگاران، رئیس‌جمهور را به‌عنوان یک جنگ‌طلب بی‌پروا به تصویر می‌کشند که از وعده‌هایش برای پایان دادن به دخالت نظامی آمریکا در درگیری‌های برون‌مرزی عقب‌نشینی کرده است».

 

شافر تصریح کرده که رویکرد ترامپ بر ایجاد تهدید باورپذیر استفاده از نیروی نظامی و از طرف دیگر دعوت به دیپلماسی استوار است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده