رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران

یک تحلیلگر بازنشسته مسائل اطلاعاتی که از طرفداران سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکاست در یادداشتی در روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» به تشریح دلایلی پرداخته که از منظر او آمریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی به دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران پرداخته است.

 

یک تحلیلگر بازنشسته مسائل اطلاعاتی که از طرفداران سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکاست در یادداشتی در روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» به تشریح دلایلی پرداخته که از منظر او آمریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار نمی‌دهد.

 

«تونی شافر»، مأمور بازنشسته عملیات‌های اطلاعاتی در این یادداشت خطاب به کسانی که ابراز نگرانی‌ کرده‌اند که ترامپ آمریکا را به آستانه جنگ با ایران کشانده، نوشته است: «چیزی که همه از آن خبر دارند بی‌میلی ترامپ برای خطرآفرینی بی‌دلیل و بی‌پایان برای نیروهای آمریکایی است».

 

تحلیلگر آمریکایی تصریح کرده بی‌میلی برای رویارویی مستقیم با ایران به دوران «جیمی کارتر»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا برمی‌گردد. او ادعا کرده «مساعدت‌های» دولت «باراک اوباما»، رئیس دولت پیشین آمریکا باعث جسور شدن ایران و افزایش فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور شده است.

 

شافر در ادامه می‌نویسد: «ساختار حاکمیتی در واشنگتن که ادعا می‌کند ترامپ در مسیر جنگ قرار گرفته رهبری جسورانه را با ژست‌های بی‌پروا اشتباه می‌گیرند».

 

او در بخش دیگری از این بحث به تقابل رسانه‌ها با ترامپ پرداخته و مدعی شده رسانه‌های آمریکایی در تلاشند تصویر اشتباهی از مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران نشان دهند.

 

او نوشته است: «روزنامه‌نگاران، رئیس‌جمهور را به‌عنوان یک جنگ‌طلب بی‌پروا به تصویر می‌کشند که از وعده‌هایش برای پایان دادن به دخالت نظامی آمریکا در درگیری‌های برون‌مرزی عقب‌نشینی کرده است».

 

شافر تصریح کرده که رویکرد ترامپ بر ایجاد تهدید باورپذیر استفاده از نیروی نظامی و از طرف دیگر دعوت به دیپلماسی استوار است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار