عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

سردار حاجی‌زاده: قدرت سرجنگی موشک خیبرشکن چند برابر شد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: موشک خیبرشکن زمان آماده سازی و شلیک در موضع را عملا به یک ششم کاهش داده است و با توجه به موادی که در سرجنگی آن استفاده شده است، قابلیت آن به چند برابر تی.ان.تی افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در آیین رونمایی از موشک سوخت جامد و دوربرد و نقطه زن خیبرشکن گفت: موشک خیبر شکن که از موشک‌های نسل سوم سپاه است که هم دارای سوخت جامد است و هم سهولت در بکارگیری است.

 

وی افزود: این موشک با کارایی خود در واقع توان بسیار زیادی را به مجموعه موشکی نیروی هوا فضای سپاه افزوده است.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه به کارگیری موشک‌های خیبر شکن در واقع این توانمندی را در مجموعه ایجاد کرده است که به واسطه وزن کاهش یافته آن که یک سوم شده است، بسیار چابک و تاکتیکی بوده و در بکارگیری خیلی امکان خوبی برای ما فراهم کرده است.

 

وی افزود: این موشک زمان آماده سازی و شلیک در موضع را عملا به یک ششم کاهش داده است و با توجه به موادی که در سرجنگی آن استفاده شده است، قابلیت آن به چند برابر تی.ان.تی افزایش پیدا کرده است.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: درشرایط جنگ‌های امروزی با این توانمندی که برای ما حاصل شده است در واقع قادر خواهیم بود با استفاده از این نوع موشک‌ها که در فاز نهایی قابلیت مانور پذیری بالایی دارد، اهداف متخاصم را در برد و مسافت 1450 کیلومتری نقطه زنی و مورد اصابت قرار دهیم.

 

سردار حاجی زاده در پایان تاکید کرد: این سامانه تمام ایرانی از ایده تا محصول توسط دانشمندان سخت کوش نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی و ساخته شده است./ تسنیم

ارسال نظر