بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

پیشنهاد ظریف به مقامات عراقی : عقد پیمان منطقه ای عدم تجاوز در سایه تنش آفرینی های آمریکا

وزیر امور خارجه در حساب کاربری خود در توییتر از دیدارهای سازنده با مقامات عراقی خبر داد و نوشت: پیمان منطقه ای عدم تجاوز را در عراق پیشنهاد کردم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف» در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: "در عراق حضور دارم. دیدارهایی مهم و سازنده با رییس‌ جمهوری، نخست‌وزیر، رییس مجلس، وزیر امور خارجه و رهبران دو ائتلاف پارلمانی برگزار کردم و پیمان منطقه‌ای عدم تجاوز را پیشنهاد کردم. "

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر روز شنبه در راس هیات بلندپایه سیاسی برای انجام یک سفر رسمی دو روزه و دیدار با مقامات عراق وارد بغداد شد.

 

محمدجواد ظریف شنبه شب در بغداد با "برهم صالح" رئیس جمهوری عراق دیدار و در مورد روابط دو جانبه و نیز تحولات منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

 

وی پیش از دیدار با برهم صالح، با "عادل عبدالمهدی' نخست وزیر عراق در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای و بین المللی دیدار و گفت وگو کرد.


دیدار با "محمد الحلبوسی" رئیس پارلمان عراق و مذاکره با "محمد علی الحکیم" وزیر امور خارجه عراق از دیگر برنامه های سفر ظریف به بغداد اعلام شده است.


سومین سفر ظریف به بغداد همزمان با افزایش اقدامات تحریک آمیز و تنش آفرینی های آمریکا در منطقه و همچنین جوسازی واشنگتن و برخی کشورهای عربی در خصوص افزایش تهدیدات و ناامنی در عراق صورت می گیرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار