رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

پیشنهاد ظریف به مقامات عراقی : عقد پیمان منطقه ای عدم تجاوز در سایه تنش آفرینی های آمریکا

وزیر امور خارجه در حساب کاربری خود در توییتر از دیدارهای سازنده با مقامات عراقی خبر داد و نوشت: پیمان منطقه ای عدم تجاوز را در عراق پیشنهاد کردم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف» در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: "در عراق حضور دارم. دیدارهایی مهم و سازنده با رییس‌ جمهوری، نخست‌وزیر، رییس مجلس، وزیر امور خارجه و رهبران دو ائتلاف پارلمانی برگزار کردم و پیمان منطقه‌ای عدم تجاوز را پیشنهاد کردم. "

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر روز شنبه در راس هیات بلندپایه سیاسی برای انجام یک سفر رسمی دو روزه و دیدار با مقامات عراق وارد بغداد شد.

 

محمدجواد ظریف شنبه شب در بغداد با "برهم صالح" رئیس جمهوری عراق دیدار و در مورد روابط دو جانبه و نیز تحولات منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

 

وی پیش از دیدار با برهم صالح، با "عادل عبدالمهدی' نخست وزیر عراق در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای و بین المللی دیدار و گفت وگو کرد.


دیدار با "محمد الحلبوسی" رئیس پارلمان عراق و مذاکره با "محمد علی الحکیم" وزیر امور خارجه عراق از دیگر برنامه های سفر ظریف به بغداد اعلام شده است.


سومین سفر ظریف به بغداد همزمان با افزایش اقدامات تحریک آمیز و تنش آفرینی های آمریکا در منطقه و همچنین جوسازی واشنگتن و برخی کشورهای عربی در خصوص افزایش تهدیدات و ناامنی در عراق صورت می گیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار