پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

سهم زنان در ثبت پایان‌نامه‌ و رساله‌

بر پایه داده‌هایی که در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه ثبت شده است ۲۹ هزار و ۵۹۲ پارسا (۴۷.۴۲ درصد) برای دانش‌آموختگان زن است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آمار پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ثبت شده در ایرانداک در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، حدود ۴۷ درصد از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها برای زنان و ۵۲ درصد از آن‌ها برای مردان بوده است. همچنین زنان بیشتر پایان‌نامه و مردان بیشتر رساله ثبت کرده‌اند.

 در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده (در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR)؛ یکی از پرسش‌هایی که هنگام ثبت این مدارک از دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی می‌شود، جنسیت آن‌هاست.

بر پایه داده‌هایی که در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در این سـامانه وارد شده، از ۶۹ هزار و ۶۶۷ پایان‌نامه و رساله (پارسا) ثبت شده، ۲۹ هزار و ۵۹۲ پارسا (۴۷.۴۲ درصد) برای دانش‌آموختگان زن و ۴۰ هزار و ۷۵ پارسا (۵۲.۵۷ درصد) برای دانش‌آموختگان مرد بوده‌اند.

سهم زنان در ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها چقدر است؟

در این دوره، زنان ۲۹ هزار و ۵۹۲ پارسا ثبت کرده‌‎اند که ۸۶.۸۸ درصد آن‌ها، پایان‌نامه و ۱۳.۱۱ درصد آن‌ها، رساله بوده‌اند. مردان نیز ۴۰ هزار و ۷۵ پارسا ثبت کرده‌‎اند که ۲۶.۸۷ درصد آن‌ها، پایان‌نامه و ۷۳.۱۲ درصد آن‌ها، رساله بوده است.

شمار پارساهای زنان در گروه‌های آموزشی علوم پایه با چهار هزار و ۵۳۴ مدرک، علوم‌پزشکی با ۷۴۵ مدرک، و هنر با دو هزار و ۲۷۲ مدرک از پارساهای مردان بیشتر است. شمار پارساهای مردان در دیگر گروه‌های آموزشی از پارساهای زنان بیشتر است.

سهم زنان در ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها چقدر است؟

شمار پایان‌نامه‌های زنان در گروه آموزشی علوم پایه با سه هزار و ۷۱۲ مدرک، علوم‌پزشکی با ۱۷۷ مدرک، و گروه هنر با دو هزار و ۲۰۱ مدرک از پایان‌نامه‌های مردان بیشتر است. رساله‌های زنان نیز در گروه آموزشی علوم پایه با ۸۲۲ مدرک و علوم‌پزشکی با ۵۶۸ مدرک بیشتر از رساله‌های مردان بوده است.

سهم زنان در ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها چقدر است؟

شمار پارساهای ثبت شده زنان در وزارت بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی با ۲۱۸ مدرک، بیشتر از پارساهای ثبت شدة مردان است و شمار پایان‌نامه‌های ثبت شدة زنان در وزارت بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی با ۹۶ مدرک، بیشتر از پایان‌نامه‌های ثبت شده مردان است. شمار رساله‌های ثبت شده زنان نیز در دانشگاه آزاد اسلامی با ۵۱۸ مدرک و وزارت بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی با ۱۲۲ مدرک، بیشتر از رساله‌های ثبت شده مردان است.

سهم زنان در ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها چقدر است؟

بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران؛ ریز گزارش آمار پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ثبت شده در ایرانداک، بر پایه جنسیت دانش‌آموختگان در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، در نشانی irandoc.ac.ir/about/report در دسترس است./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار