ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

آخرین خبر از رتبه بندی معلمان

 محمدرضا احمدی در مورد رتبه بندی معلمان گفت: در حال بررسی و حل مشکلات این طرح هستیم، تمام تلاش اعضای کمیسیون این است که به هر طریق ممکن رتبه بندی از نیمسال دوم امسال اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۵۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در حال بررسی و حل مشکلات این طرح هستیم، تمام تلاش اعضای کمیسیون این است که به هر طریق ممکن رتبه بندی از نیمسال دوم امسال اجرایی شود.

 محمدرضا احمدی در مورد رتبه بندی معلمان گفت: در حال بررسی و حل مشکلات این طرح هستیم، تمام تلاش اعضای کمیسیون این است که به هر طریق ممکن رتبه بندی از نیمسال دوم امسال اجرایی شود.

وی در پاسخ به این سوال که مشکل عمده در پیش روی تصویب لایحه رتبه بندی ۱۴۰۰ چیست گفت: اگر چه که در حال حاضر در پی به سرانجام رساندن این لایحه هستیم، اما همچنان نتیجه آن ابتر مانده است و مشمول اصل ۷۵ شده است در واقع موضوع تامین بودجه آن مورد بحث است.

وی ادامه داد: بودجه رتبه بندی سال ۱۴۰۱ تصویب شده است و رتبه بندی سال آینده به طور کامل اجرایی خواهد شد. برای اجرای رتبه‌بندی معلمان در سال جاری نیازمند ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه هستیم، اما سال بعد برای اجرای رتبه‌بندی معلمان هیچ مشکل بودجه‌ای وجود ندارد و مجلس و دولت این رقم را برای این کار نهایی کرده‌اند، اما برای اجرای این طرح در سال جاری دچار مشکلات اعتباری هستیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اختلاف‌نظراتی که در این موضوع وجود دارد مربوط به اعتبار و بودجه اجرای رتبه‌بندی معلمان که با تجیمع نظرات مجلس و دولت بزودی به جمع بندی خواهیم رسید.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر کمیسیون چه اقداماتی را برای تسریع در روند تصویب رتبه بندی انجام داده است گفت:جلسه روز دوشنبه کمیسیون آموزش درموضوع رتبه بندی به دلیل عدم حضور وزیر لغو شد، اما امیدورایم در جلسه‌ای که رئیس جمهوری و رئیس مجلس به زودی خواهند داشت توافقاتی حاصل شده و این مشکل هر چه سریع‌تر حل شود.

وی در پایان گفت: در لایحه رتبه بندی ارائه شده از سوی دولت پیشین میزان بودجه در نظر گرفته شده برای این طرح حدود ۶ تا ۸ هزار میلیارد در نظر گرفته شده بود که در کمیسیون با بررسی‌های دقیق‌تر تخصیص بودجه مورد نیاز ۱۲ و نیم هزار میلیارد عنوان شد طبق تعهدات دولت محترم امیدواریم این لایحه هر چه سریع‌تر به سرانجام برسد از این رو تلاش ما این است که منبع تخصیص این اعتبار تامین شود./ میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰
0
0
جمعش کنید این طرح پوسیده نخ نما رو
شما نه نمی‌خواهید ونه میتونید معیشت معلم را درست کنید
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار