سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

الحاق دو نوع پهپاد پیشرفته‌ جدید به ناوگان پهپادی نیرو‌های مسلح

الحاق دو نوع پهپاد پیشرفته‌ جدید به ناوگان پهپادی نیرو‌های مسلح در مراسم رونمایی از دستاوردهای سازمان صنایع هوایی با حضور وزیر دفاع، دو نوع پهپاد پیشرفته‌ جدید به ناوگان پهپادی نیرو‌های مسلح ملحق شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در مراسم رونمایی از دستاوردهای سازمان صنایع هوایی ضمن بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های سازمان صنایع هوایی در حوزه پهپادی، با حضور در جمع کارکنان این سازمان، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارکه فجر و اعیاد رجبیه و همچنین گرامی داشت یاد و خاطره شهدای صنعت دفاعی به ویژه دانشمند شهید محسن فخری زاده طی سخنانی اظهار داشت: بی شک صنعت پهپاد یکی از نقاط قابل اتکا در افزایش اقتدار و بنیه دفاعی جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه قریب به چهار دهه از شکل گیری این صنعت بومی در مجموعه صنایع هوایی وزارت دفاع می‌گذرد تصریح کرد: امروز درچهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با هدایت‌های داهیانه فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله الوارف) و تلاش شبانه روزی کارکنان و دانشمندان صنعت هوایی، شاهد تبلور و شکوفایی صنعت پهپاد و ظهور دستاورد‌های عملیاتی نوین در این مجموعه هستیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه «پهپاد» یکی از ارکان کلیدی توان رزمی و عملیاتی نیرو‌های مسلح در افق‌هایی فراتر از مرز‌های جمهوری اسلامی است، گفت: تا رسیدن به قله‌های توانمندی در این عرصه، راه طولانی در پیش داریم و همچنان باید با توکل به خداوند متعال و با تدبیر و اراده و تلاش روز افزون در راستای اعتلای این صنعت و عرضه محصولات نوظهور تلاشی مجدانه داشته باشیم.

در این مراسم دو نوع پهپاد پیشرفته‌ جدید به ناوگان پهپادی نیرو‌های مسلح ملحق شد./فارس

کلمات کلیدی: نیرو‌های مسلح
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار