اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

حکم تخریب ۱۳ ساختمان در حاشیه رود چالوس صادر شد

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به دستور ویژه رئیس قوه قضاییه مبنی بر برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در بستر رودخانه‌ها از صدور حکم تخریب ۱۳ ساختمان در حاشیه رودخانه چالوس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۱۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد صادق اکبری افزود: با ورود دادستان شهرستان چالوس، برای متجاوزان به حریم رودخانه چالوس ۲۵ پرونده قضایی تشکیل شد که حکم تخریب ۱۳ مرکز اقامتی و تفریحی در چهارم بهمن‌ماه سال جاری صادر شده است و هفت پرونده در جریان رسیدگی قرار دارد.

وی یادآور شد: پس از وقوع سیل در استان، مشخص شد بسیاری از این خسارات ناشی از ساخت و ساز‌های بی‌رویه و تجاوز به حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها بود که مسئولان قضایی استان در سال‌های اخیر بار‌ها بر اصلاح آن تأکید کرده‌اند، اما با بی‌توجهی برخی نهاد‌های متولی مواجه شدند.

رئیس کل دادگستری مازندران اظهار داشت: ساخت و ساز در بستر رودخانه به مانعی در مسیر هدایت سیلاب‌ها تبدیل می‌شود بنابراین باید همگان به قوانین پایبند بوده و اقدام خلاف قانون برای همه خط قرمز باشد.

اکبری به متجاوزان حریم رودخانه‌ها هشدار داد و گفت: رودخانه چالوس از منابع مهم منطقه است و در گذشته محل رشد گونه‌های مختلف ماهی بود، اما ساخت و ساز اماکن تفریحی در حاشیه این رودخانه و ورود فاضلاب سبب آلودگی این رودخانه مهم شده است.

وی گفت: به همه رستوران‌داران و افرادی که در حاشیه رودخانه چالوس مراکز تفریحی و گردشگری دارند اعلام می‌کنیم علاوه بر رعایت حریم رودخانه از ریختن پساب و فاضلاب در بستر این رودخانه خودداری کنند در غیر اینصورت با تشکیل پرونده در محاکم قضایی این مراکز تخریب می‌شود./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار