تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

درگیری مسلحانه در ایذه

فرمانده نیروی انتظامی خوزستان جزییات حادثه درگیری مسلحانه شهرستان ایذه میان ماموران نیروی انتظامی و افراد ناشناس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 27
کد خبر: ۱۲۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار حیدر عباس زاده روز دوشنبه اظهار داشت: بامداد روز دوشنبه چند سارق مسلح با ماموران نیروی انتظامی شهرستان ایذه درگیر شدند.

 

وی ادامه داد: در جریان این درگیری سه سارق دستگیر شدند و یک قبضه اسلحه جنگی کلاشینکف نیز از آنها ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: در این درگیری سه نفر از ماموران انتظامی ایذه مجروح شدند که خوشبختانه حالشان رضایتبخش است.

 

سردار عباس زاده گفت: فرزندان ملت در نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و فضا را برای سرقان و مخلان نظم و امنیت نا امن خواهند کرد.

 

بنابراین گزارش، حدود ساعت سه بامداد امروز افرادی در چهارراه هلال احمر ایذه با ماموران انتظامی در حال گشت درگیر شدند که در این درگیری سه مامور انتظامی زخمی شدند.

 

۲ نفر از مصدومین این حادثه به بیمارستان‌های اهواز اعزام شدند و یک نفر همچنان در بیمارستان شهدای ایذه تحت مراقبت پزشکی قرار دارد.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار