لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

توضیحات آنکارا درباره سفر اردوغان به امارات

رئیس‌جمهور ترکیه فردا دوشنبه برای انجام سفر رسمی دو روزه، به امارات متحده عربی می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور فردا دوشنبه به دعوت شیخ محمد بن زاید، ولی عهد ابوظبی، یک سفر رسمی به امارات متحده عربی انجام می‌دهد.

به دنبال انتشار یادداشت رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در یکی از رسانه‌های اماراتی در آستانه سفر رسمی او به این کشور حاشیه جنوبی خلیج فارس، دفتر ریاست جمهوری ترکیه بیانیه‌ای درباره این سفر و محور‌های آن منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، طبق اعلام دفتر ریاست جمهوری ترکیه قرار است اردوغان دوشنبه (فردا) برای انجام یک سفر دو روزه به دعوت شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولی عهد ابوظبی، به امارات متحده عربی سفر کند.

طبق اعلام این دفتر رجب طیب اردوغان، روابط دوجانبه ترکیه و امارات متحده عربی و اقدامات برای تعمیق همکاری‌ها در گفتگو‌های اردوغان با مقام‌های اماراتی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

ریاست جمهوری ترکیه همچنین خبر داد، دو طرف ترکیه‌ای و اماراتی همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با درک برقراری و حفظ صلح و ثبات در منطقه تبادل نظر خواهند کرد.

دفتر رجب طیب اردوغان افزود، در جریان سفر رسمی اردوغان به امارات متحده عربی مجموعه‌ای از توافقات بین دو کشور به منظور تقویت روابط دوجانبه به امضای طرفین خواهد رسید.

طبق این بیانیه، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه قرار است روز سه شنبه هفته جاری با سفر به دبی از نمایشگاه «اکسپو ۲۰۲۰ دبی» هم دیدن کند.

سوم آذرماه سال جاری بود که محمد بن زاید آل نهیان، ولی عهد ابوظبی به دعوت رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه به آنکارا رفت تا آن‌ها بعد از ۱۰ سال یک بار دیگر با یکدیگر دیدار کنند/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار