پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

اظهارات گل‌محمدی پس از برد پرسپولیس مقابل نساجی

یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اینکه توانستیم قبل از دقیقه 8 دو گل بزنیم برای ما خیلی خوب است اما روی یک صحنه نباید به این شکل گل بخوریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر یحیی گل محمدی پس از برتری سه بر یک پرسپولیس مقابل نساجی در نشست خبری اظهار داشت: بازی را خیلی خوب شروع کردیم. اینکه توانستیم قبل از دقیقه 8 دو گل بزنیم برای ما خیلی خوب است اما روی یک صحنه نباید به این شکل گل بخوریم.بازی در مجموع خوب بود. در نیمه دوم هم توانستیم حریف را پرس کنیم. نساجی تیمی است که از زمین خودش خیلی خوب بازیسازی کرده و در زمین حریف فضاسازی می‌کند تا بتواند به گل برسد.

وی ادامه داد: تا جایی که توانستیم فضاها را از حریف گرفتیم و اجازه ندادیم زیاد با بازی‌سازی به زمین ما نزدیک شوند. استراتژی خوبی داشتیم که بچه‌ها خیلی خوب این کار را انجام دادند. بازی خیلی خوبی به ویژه در نیمه دوم شاهد بودیم با وجود سنگینی مسابقه خیلی خوب بچه‌ها از پس کار برآمدند. تلاش کردند و زحمت کشیدند با وجود تمام سختی‌هایی که تاکنون کشیدند توانستند بازی خوبی را به نمایش بگذارند.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: تک‌تک بازیکنانی که اکنون در تیم ما بازی می‌کنند واقعاً با غیرت و باعث افتخار همه ما هستند. از تک تک آنها تشکر می‌کنم و این برد را به همه هواداران خوب‌مان هدیه می‌کنیم. نیم‌فصل دوم راحت نیست زیرا بازی‌ها فشرده و خیلی سخت پیگیری می‌شود. باید خوب خودمان را ریکاوری کرده و از لحاظ ذهنی برای دیدارهای بعدی آماده شویم.

گل‌محمدی در مورد قضاوت رضا مهدوی در دیدار نساجی و پرسپولیس توضیح داد: مهدوی یکی از داوران خوب فوتبال کشورمان است. در مجموع تیم داوری قضاوت خوبی را به نمایش گذاشتند. به دلیل درگیرانه بازی کردن دو تیم صحنه‌های زیادی به وجود آمد و قضاوت مسابقه سخت بود اما داوری عملکرد خوبی داشت.

وی درباره بازگشت رامین رضائیان به پرسپولیس عنوان کرد: رضائیان بازیکنی است که می‌تواند انرژی خوبی به تیم ما بدهد و فرم خوب خودش را به نمایش بگذارد. حدود یک ماه تا 40 روز به خاطر مشکلاتی که در قطر داشت از مسابقات دور بوده و باید خیلی زود خودش را آماده کند. راه خیلی سختی را پیش‌رو دارد و باید خیلی تلاش کند تا به فرم خوب خودش بازگردد. تمرینی با رضائیان نداشته‌ایم تا ببینیم در چه وضعیتی است اما امیدواریم کیفیت خوبی داشته باشد. رضائیان بازیکنی حرفه‌ای است و قطعاً با انجام تمرینات اختصاصی توانسته وضعیت خوب خود را حفظ کند.

سرمربی پرسپولیس در مورد عملکرد بازیکنان تاجیکستانی مقابل نساجی توضیح داد: آنها بازیکنان جوان و آینده‌داری هستند. می‌توانیم از هر دو بازیکن تاجیکستانی استفاده کنیم با وجود اینکه دیدار با نساجی سنگین و حساس بود اما هنانوف و صفروف در مجمع عملکرد خوبی داشتند. هرچه با تجربه‌تر شوند بیشتر می‌توانند به کار ما بیایند./خبرورزشی

ارسال نظر