تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵

آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان از زبان نماینده مجلس

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: خوشبختانه با پیگیری‌ها و همکاری‌های صورت‌گرفته و دغذغه‌مندی مجلس یازدهم شاهد افزایش 60 درصدی اعتبار لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان در بودجه سال 1401 هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 14
کد خبر: ۱۲۲۱۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه محمدبیگی شامگاه یکشنبه در دیدار با نقی سیاهکلی‌مرادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین که در دفتر ارتباطات مردمی این نماینده مجلس برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری‌ها و همکاری‌های صورت‌گرفته و دغذغه‌مندی مجلس یازدهم شاهد افزایش 60 درصدی اعتبار لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان در بودجه سال 1401 هستیم.

وی با اشاره به اهتمام مجلس برای تحقق نظام رتبه‌بندی معلمان در سال آینده اضافه کرد: این اعتبار که قبل از این 25 هزار میلیارد تومان بود، به 40 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که 15 میلیارد تومان از بودجه پیشتر تصویب‌شده هم بیشتر است.

محمدبیگی ادامه داد: متأسفانه در سایه غفلت مسئولان شاهد اجرایی شدن سند 2030 یونسکو در بخش‌هایی از آموزش و پرورش بودیم و باید این روند به سمت اجرایی شدن درست و صحیح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تغییر یابد. چرا که توجه به امور تربیتی و پرورشی در آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت است.

لزوم توجه بیشتر به دانش‌آموزان روستاها و مناطق محروم

نایب‌رئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مطالبه جدی ما توجه به مدارس و دانش‌آموزان در مناطق مختلف به ویژه در روستاها و مناطق محروم استان قزوین است، گفت: متأسفانه به واسطه شیوع کرونا شاهد ضعف‌های شدیدی در نظام آموزش و پرورش در این نواحی هستیم که باید برطرف شوند.

محمدبیگی افزود: یکی از این ضعف‌ها دور شدن از نظام آموزش حضوری و روردروست که سبب می‌شود ارتباط حسی و عاطفی بین معلم و دانش‌آموز به حداقل خود برسد و دانش‌آموز به تدریج به نوعی از آموزش مجازی عادت کند که در آن امکان اثرگذاری پرورشی و تربیتی معلم بر دانش‌آموزان به حداقل ممکن می‌رسد.

وی ادامه داد: خواسته ما از وزارت آموزش و پرورش این است که با توجه به تعطیلی‌های مکرر و گاه‌وبیگاه مدارس در این 2 سال اخیر طوری در سال آینده برنامه‌ریزی کنند که آموزش از ریل غیرحضوری و مجازی به حضوری تغییر ریل دهد و در این تغییر ریل طوری عمل نکند که آموزش مجازی به یک‌باره کنار گذاشته شود؛ بلکه آموزش مجازی باید مکمل آموزش حضوری باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هبب
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
0
0
امسال چی شد
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار