دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تعطیلی مدارس اردبیل برای یک هفته

به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل تمام مدارس در همه مقاطع تحصیلی استان از روز شنبه 30 بهمن به مدت یک هفته غیرحضوری خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 18
کد خبر: ۱۲۲۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: مدارس اردبیل به دلیل شرایط کرونایی به مدت یک هفته تعطیل اعلام شد. رضا قاسمیان عصر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: تمام مدارس در همه مقاطع تحصیلی استان از روز شنبه 30 بهمن به مدت یک هفته غیرحضوری خواهد بود.

وی افزود:  بر اساس بررسی‌های اعضای ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان و در راستای کنترل پیک ششم که با شدت بالای سرایت سویه اُمیکرون همراه است، کلیه مدارس و مقاطع تحصیلی از روز شنبه 30 بهمن ماه به مدت یک هفته، به صورت غیرحضوری و آموزش‌ها از طریق شبکه شاد انجام می‌گیرد./تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر