ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

نخستین گام پارلمان رژیم صهیونیستی برای انتخابات

رأی‌گیری نهایی نمایندگان برای انحلال کنست احتمالا روز چهارشنبه همزمان با پایان مهلت نخست‌وزیر برای معرفی کابینه انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی ناکامی نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تشکیل کابینه، پارلمان رژیم صهیونیستی نخستین گام برای انحلال کنست و برگزاری انتخابات دیگر را برداشت.

 

 یورونیوز،  با رای اولیه نمایندگان اسرائیل به انحلال کنست، پارلمان رژیم صهیونیستی، نخستین گام برای برگزاری دوباره انتخابات پارلمانی برداشته شد.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و رهبر حزب لیکود با وجود پیروزی در انتخابات پارلمانی اخیر تا روز دوشنبه 6 خرداد نتوانسته بود دولت تشکیل دهد. او در حالی که تنها تا پایان روز چهارشنبه 8 خرداد فرصت دارد تا اعضای کابینه خود را معرفی کند، در متقاعد ساختن احزاب راست و راست افراطی برای تشکیل ائتلاف تاکنون همچنان ناموفق مانده است. به همین دلیل نمایندگان کنست در یک رأی‌گیری اولیه به انحلال پارلمان رأی دادند.

 

رأی‌گیری نهایی نمایندگان برای انحلال کنست احتمالا روز چهارشنبه همزمان با پایان مهلت نخست‌وزیر برای معرفی کابینه انجام خواهد شد.

 

بنیامین نتانیاهو پس از آن که در فردای انتخابات 20 فروردین گذشته، پیروزی حزب خود را اعلام کرد، از سوی «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی مأمور تشکیل کابینه شد. او تلاش کرد تا با ایجاد ائتلافی از محافظه‌کاران، راستگراهای افراطی و ارتودکس‌های افراطی برای پنجمین بار هدایت کابینه را در دست بگیرد اما این احزاب به دلیل اختلاف با حزب حاکم حاضر به شرکت در ائتلاف نشدند.

 

نتانیاهو که از حدود ده سال پیش تاکنون بر مسند نخست وزیری رژیم صهیونیستی تکیه زده، به جز این بن‌بست سیاسی در یک پرونده قضایی نیز با اتهام فساد مالی روبروست.

 

احتمال می رود که انتخابات زودهنگام کنست در سوم سپتامبر آینده برگزار شود با توجه به اینکه انتخابات زودهنگام اخیر در ماه آوریل برگزار شد، ارزیابی ها نشان می دهد که حرف و حدیث درباره تاریخ های پیشنهادی برای برگزاری انتخابات زودهنگام تنها ابزاری برای فشار بر لیبرمن است تا از مواضع خود در ارتباط با قانون سربازگیری عقب نشینی کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار