غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پادشاه اسپانیا از ارث پدری گذشت

دربار اسپانیا اعلام کرد فلیپهٔ ششم،‌ پادشاه این کشور، به سبب اتهام فساد مالی پادشاه پیشین، ارثی را که از پدرش و پادشاه سابق اسپانیا به او می‌رسد، نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دربار اسپانیا اعلام کرد فلیپهٔ ششم،‌ پادشاه این کشور، به سبب اتهام فساد مالی پادشاه پیشین، از این پس ارثی را که از خوان کارلوس اول، پدر وی و پادشاه سابق اسپانیا به او می‌رسد، نمی‌پذیرد.

 

در بیانیهٔ دربار اسپانیا آمده است که فلیپهٔ ششم، علاوه بر این کار، مقرری سالانهٔ پدرش را نیز قطع می‌کند. مقرری سالانهٔ خوان کارلوس اول، در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۹۴ هزار یورو بود.

 

دادگاهی در سوییس اخیرا اعلام کرد دربارهٔ حساب بانکی ویژه‌ای که برای فرار مالیاتی در خارج از کشور افتتاح شده و به خوان کارلوس اول منسوب است تحقیق می‌کند.

 

روزنامهٔ لاتریبیون چاپ ژنو نوشت که ملک عبدالله، پادشاه سعودی در سال ۲۰۰۸ مبلغ ۸۸ میلیون یورو به همین حساب واریز کرده است؛ مبلغی که به نوعی پرداختِ «حق و حساب» به خوان کارلوس اول تلقی می‌شود.

 

روز یکشنبه هم نشریهٔ دیلی‌تلگراف نوشته بود که فلیپه ششم، پادشاه اسپانیا سهامدار بنیادی است که این حساب بانکی سوییسی را در اختیار دارد، اما فیلیپهٔ ششم همان روز در بیانیه‌ای گفت که هیچگونه اطلاعی از این حساب نداشته است.

 

خوان کارلوس ۸۲ ساله در نوامبر ۱۹۷۵ به پادشاهی رسید و در ماه ژوئن سال ۲۰۱۴ میلادی از تاج و تخت اسپانیا کناره گرفت.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر