ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ادعای جانسون درباره حمله روسیه به اوکراین در 48 ساعت آینده

نخست وزیر انگلیس مدعی شد حمله روسیه به اوکراین میتواند طی 48 ساعت آینده انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 14
کد خبر: ۱۲۲۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه مدعی شد حمله به اوکراین می‌تواند طی 48 ساعت آینده انجام شود و از «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه خواست تا از لبه پرتگاه عقب نشینی کند.

وی در پیامی به متحدان اروپایی گفت: «آمادگی‌ جدی برای حمله روسیه با حدود 130 هزار نیرو در مرزهای اوکراین انجام شده است».

جانسون افزود: «جهان باید بهای اقتصادی و سیاسی یک تهاجم را به روسیه نشان دهد که این موضوع می‌تواند با پایان دادن به وابستگی به گاز روسیه باشد».

نخست وزیر انگلیس ادامه داد: «شرایط بسیار بسیار خطرناک و سختی است و ما در لبه پرتگاه قرار داریم اما هنوز زمان برای رئیس جمهور روسیه وجود دارد تا عقب نشینی کند».

وی خواستار مذاکرات بیشتر شده و از روسیه درخواس کرد تا از تهاجمی فاجعه آمیز جلوگیری کند.

یکی از سخنگویان رئیس‌جمهور اوکراین نیز دوشنبه تاکید کرد که عضویت اوکراین در ناتو قطعاً همچنان برای این کشور یک اولویت است. «وادیم پریستایکو» سفیر اوکراین در لندن در مصاحبه با رادیو «بی‌بی‌سی» تاکید کرد که در صورت جلوگیری از وقوع جنگ با روسیه کی‌یف ممکن است موافقت کند که به هیچ وجه به ناتو نخواهد پیوست.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز روز یکشنبه با زلنسکی تلفنی گفت‌وگو و بر حمایت واشنگتن از اوکراین تاکید کرد. بایدن و زلنسکی در خصوص اهمیت ادامه رویکرد دیپلماسی و بازدارندگی توافق کردند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین فضا سازی غرب را «تشدید تنش‌های پوچ و بی‌اساس» خوانده و تاکید کرده که روسیه هیچ‌کس را تهدید نمی‌کند.

پسکوف خاطرنشان کرده که ممکن است اقدامات تحریک آمیزی برای توجیه چنین ادعاهایی اتفاق بیافتد. وی هشدار داد که چنین تلاش‌هایی عواقب جدی به همراه خواهد داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر