المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

گفت‌وگوی یائیر لاپید و لیز تراس درباره مذاکرات وین

گفت‌وگوی یائیر لاپید و لیز تراس درباره مذاکرات وین وزرای خارجه انگلیس و رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات وین گفت و گو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه از گفت‌وگوی تلفنی با «لیز تراس»  وزیر خارجه انگلیس خبر داد.

وی در پیامی توییتری نوشت: «امشب با لیز تراس، وزیر خارجه انگلیس صحبت کردم. ما درباره وضعیت کنونی در مرز روسیه-اوکراین صحبت کردیم.  ما خواسته مشترک خود درباره یک راه حل دیپلماتیک که مانع از تقابل نظامی خواهد شد و پیامدهای جدی به همراه خواهد داشت را به اشتراک گذاشتیم».

لاپید اضافه کرد: «ما همچنین درباره گفت‌وگوی هسته‌ای با ایران در وین و توسعه روابط راهبردی میان انگلیس و اسرائیل صحبت کردیم».

ادامه دور هشتم مذاکرات وین در حالی در پایتخت اتریش در جریان است که دیپلمات‌های غربی در روزهای اخیر در خصوص پیشرفت در مذاکرات بسیار ابراز امیدواری کرده‌اند. دور هشتم مذاکرات به منظور رفع تحریم‌ها بعد از ۱۱ روز وقفه روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه در شهر وین از سر گرفته شد و روز پنجشنبه هفته گذشته نیز رایزنی‌ها در شهر وین پایتخت اتریش در جریان بود و در همین چارچوب نشست هیأت‌های ایران و اتحادیه اروپا به ریاست «علی باقری» مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفت‌و‌گوها در هتل کوبورگ شهر وین برگزار شد.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش شامگاه امروز در پیامی در توییتری درباره روند مذاکرات وین نوشت: «تمامی ارزیابی‌ها مثبت بوده و پیشرفت‌های چشمگیری در روند مذاکرات حاصل شده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار