مدیریت بحران استانداری: صدا‌های شنیده‌شده در حوالی تبریز به فعالیت پدافند مربوط است/افزایش شمار شهدا به ۳۴ نفر جزییات دستگیری تعدادی از جاسوسان رژیم اسرائیل فراجا: دو عضو تیم تروریستی موساد دستگیر شدند سخنگوی دولت: مترو، مساجد و مدارس در زمان حمله به عنوان پناهگاه خواهد بود / نحوه فعالیت ادارات و برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها پیام روابط عمومی سپاه در پی شهادت ۷ فرمانده هوافضا در حمله سحرگاه ۲۳ خرداد اسرائیل فرمانده کل ارتش: ارتش ضربات موثر و قاطع به اسرائیل خواهد زد / تا آخرین نفس از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنیم هشدار امنیتی وزارت اطلاعات؛ "وانت و کامیونت‌های مشکوک" را گزارش دهید رصد و انهدام پهپاد‌ها و ریز پرنده‌های متخاصم/ هشدار فرمانده مرزبانی به گروهک تروریستی و اشرار مسلح معاون استانداری اصفهان: ساعتی قبل به یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در اصفهان حمله شد ضرغامی: عملیات وعده صادق ۳ تا تنبیه کامل رژیم صهیونیستی و حامیانش ادامه خواهد داشت کدام مناطق تهران و کرج دیشب مورد حمله اسرائیل قرار گرفت؟ سپاه: در عملیات وعده صادق ۳، تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌ها و مراکز تامین انرژی اسرائیل هدف قرار گرفت شبکه خبر: همسر محمد باقری نیز همراه او به شهادت رسیده است سرلشکر سلامی: دشمنی ما با آمریکا ماهیتی است/ مقابله امروز ما با آمریکا ادامه دفاع مقدس است مهاجرانی: بخشی از حقابه هیرمند در حال انتقال است/ دستور پزشکیان برای پرداخت کالابرگ به هفت دهک

برگزاری جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دفتر لاریجانی

حسینعلی شهریاری عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این شورا در مجلس، گفت: جلسه عصر امروز به‌ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از برگزاری جلسه امروز این شورا به‌ریاست لاریجانی در دفتر رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داد.

حسینعلی شهریاری عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این شورا در مجلس، گفت: جلسه عصر امروز به‌ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار می‌شود.

 

وی علت برگزاری این جلسه در مجلس را عدم تشکیل جلسه از سوی رئیس‌جمهور عنوان کرد و گفت: رئیس‌جمهور در این جلسه حضور نخواهد داشت.

 

آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دی‌ماه سال 97 بود و پس از انتصاب سعیدرضا عاملی دبیر این شورا به‌جای مخبر دزفولی، اعضای این شورا گرد هم نیامدند. به‌گفته مهدی گلشنی عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی، "رئیس جمهور آن اهمیتی را که رؤسای جمهور قبلی به شورا می‌دادند نمی‌دهد".

 

شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نبود رئیس‌جمهور نیز می‌تواند به کار خود ادامه دهد و با توجه به آئین‌نامه، جلسات شورای عالی با حضور اکثریت مطلق اعضای شورا و رئیس یا یکی از نواب رئیس (رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس قوه قضائیه) رسمیت می‌یابد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده