سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

طرح شفافیت را به جلسه علنی بازمی‌گردانیم

طی گزارشی آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی و واکنش برخی از نمایندگان به آن اشاره شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  رسیدگی به کلیات طرح شفافیت آرای نمایندگان در دستورکار جلسه علنی روز چهارشنبه 15 بهمن ماه سال 99 مجلس شورای اسلامی قرار داشت که رأی نیاورد و از دستورکار مجلس خارج شد.

 

پس از آن جمعی از نمایندگان با استفاده از ظرفیت ماده 130 آیین‌نامه داخلی مجلس از هیئت رئیسه مجلس خواستار این شدند که طرح شفافیت آرای نمایندگان مجدداً در دستورکار جلسه علنی قرار گیرد.

 

در زمان حاضر نیز مدتی است که طرح شفافیت آرای نمایندگان در دستورکار هفتگی جلسه علنی نمایندگان قرار می‌گیرد اما در دستورکار روزانه قرار نمی‌گیرد.

 

لازم به ذکر است که اخیراً بیش از 120 نماینده نیز در نامه‌ای به هیئت رئیسه قوه مقننه خواستار این شدند که طرح شفافیت آرای نمایندگان در اولویت رسیدگی در جلسه علنی قرار گیرد.

 

تأخیر در در دستورکار قرار گرفتن طرح شفافیت آرای نمایندگان باعث شده است برخی از نمایندگان واکنش‌هایی نسبت به این موضوع داشته باشند که در همین باره حجت الاسلام آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: باید مشخص شود چه‌کسانی به طرح شفافیت آرای نمایندگان رأی منفی می‌دهند.

 

**طرح «شفافیت آرای نمایندگان» را به صحن بازمی‌گردانیم

زهره‌سادات لاجوردی نیز با اعلام اینکه "طرح «شفافیت آرای نمایندگان» را به صحن برمی‌گردانیم"، گفت: باید تلاش کنیم رأی‌گیری در مورد طرح شفافیت آرای نمایندگان به‌شکل علنی صورت گیرد.

 

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس نیز پیشنهاداتی درباره بررسی طرح شفافیت آرا در مجلس داشت از جمله اینکه بهتر است کلیات این طرح در جلسه علنی به‌صورت دوشوری به رأی گذاشته شود و رأی‌گیری برای آن طبق درخواست تقدیمی گذشته جمعی از نمایندگان به‌صورت علنی و شفاف انجام پذیرد.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه در اصلاحات نهایی این طرح مطرح شده است که تصمیمات و مصوبات هیئت رئیسه به‌صورت شفاف اعلام شود، گفت: بهتر است هیئت رئیسه مجلس نیز بخش مربوط به خود در متن گزارش نهایی طرح را در اولین جلسه‌اش به تصویب برساند و اجرا نماید.

 

طرح شفافیت آرای نمایندگان در دستور کار جلسه علنی روز چهارشنبه 15 بهمن قوه مقننه قرار داشت که نمایندگان از مجموع 234 نفر حاضر در جلسه پس از استماع نظرات مخالفان و موافقان این طرح، با 153 رأی موافق، 63 رأی مخالف، 12 رأی ممتنع به کلیات این طرح رأی ندادند.

 

بر اساس این گزارش این طرح به‌دلیل تصویب‌نشدن کلیات آن از دستور کار قوه مقننه خارج می‌شود.

 

لازم به ذکر است کلیات این طرح برای تصویب نیازمند آرای حداقل دوسوم نمایندگان حاضر در صحن بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده