عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس 

واکنش نماینده تهران به فایل صوتی اخیر فرماندهان سپاه

نماینده تهران در مجلس، با بیان اینکه فایل صوتی فرماندهان سپاه، اقتدار فرماندهی و سلامت سازمانی سپاه را نشان می‌دهد، گفت: رسانه‌های معاند یک فایل تکراری را بازنشر کرده‌اند و خیال می‌کنند که به سند دسته اول دست یافته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمداسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به فایل صوتی منتشر شده از سوی رسانه‌های بیگانه با موضوع اظهارات فرمانده سابق سپاه پاسداران در خصوص برخی تخلفات اقتصادی، اظهار داشت: آنچه از این فایل صوتی برداشت می‌شود، این است که فرماندهی وقت سپاه پاسداران وظیفه اصلی و اساسی خود را به خوبی انجام داده و نشان داده که با حساسیت آنچه را که در زیرمجموعه‌اش می‌گذرد، پیگیری می‌کند و بر لزوم برخورد با تخلفات تأکید دارد.

 

وی افزود: آن حساسیت، دقت و امانتداری که ما همیشه از سردار عزیز جعفری سراغ داشته‌ایم، در این فایل صوتی هم به خوبی مشهود است که از معاون اقتصادی سپاه جزء به جزء مسائل قراردادها و افراد را می‌پرسد و در همانجا تأکید می‌کند که با کسانی که تخلف کرده‌اند، محکم برخورد شود و اتفاقاً این برخورد نیز صورت گرفته است.

 

وی گفت: متهمان این پرونده حدود دو سال قبل محکوم شده‌اند و اطلاعات آن نیز از سوی سخنگوی وقت قوه قضاییه اعلام شده است و لذا آن چیزی که امروز رسانه‌های بیگانه و ارتجاع منطقه دنبال می‌کنند، نشان می‌دهد چون چیزی برای رو کردن ندارند، یک فایل تکراری را بازنشر کرده‌اند و خیال می‌کنند که به سند دسته اول دست یافته‌اند.

 

کوثری تصریح کرد: اتفاقاً این فایل اقتدار فرماندهی را در سپاه نشان می‌دهد که براساس این اقتدار، تخلفات قابل گذشت نیست و به خاطر همین اقتدار است که پرسنل سپاه پاسداران در این موارد کمترین تخلفات را دارند؛ البته حتی یک تخلف نیز قابل قبول نیست و با آن برخورد می‌شود.

 

وی اظهار داشت: اگر کسی با دقت و منصفانه این فایل صوتی را گوش کند، به فرماندهان سپاه آفرین می‌گوید که با حساسیت مسائل رخ داده را دنبال می‌کنند و تلاش می‌کنند تا سلامت مجموعه حفظ شود.

 

* فرماندهان سپاه به تبعیت از تذکرات دائمی رهبر انقلاب،‌ بر زیرمجموعه نظارت می‌کنند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: منتشرکنندگان این فایل صوتی می‌خواهند اینطور القا کنند که چون سپاه زیرمجموعه رهبری است، درگیر فساد شده و لذا به اصل ستون خیمه انقلاب حمله کنند، در حالیکه هم مقام معظم رهبری به عنوان فرماندهی کل قوا نسبت به این مسائل حساس هستند و دائماً به فرماندهان تذکر می‌دهند که بر زیرمجموعه‌ها نظارت داشته باشند و هوشیارانه با تخلفات برخورد کنند و هم فرماندهان ارشد به تعبیت از فرمان حضرت آقا، همیشه حساسیت داشته‌اند و هرجا تخلفی مشاهده شده، تشکیل پرونده داده و به قوه قضاییه فرستاده‌اند.

 

کوثری گفت: جایگاه سپاه در سال‌های دفاع مقدس و بعد از آن در بازسازی کشور و کمک به دولت‌های مختلف و امروز در محور مقاومت، به قدری در میان مردم بالاست که با این قبیل عملیات‌های رسانه‌ای خدشه‌دار نمی‌شود و همین سلامت رفتاری و سازمانی سپاه است که باعث اقتدار جبهه مقاومت در منطقه و شکست نقشه‌های تروریستی آمریکا و هم‌پیمانان آن شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار