سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

زمان توافق نهایی در وین قابل پیش بینی نیست

زمان توافق نهایی در وین قابل پیش بینی نیست طی دو روز گذشته نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم از سوی دیپلمات‌های اروپایی حاضر در مذاکرات وین پیرامون اتمام کار به‌روی پیش‌نویس توافق و یا اعلام توافق نهایی طی هفته جاری مطرح شده است که صرفاً جنبه گمانه‌زنی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۷۸۶

به کزارش راهبرد معاصر، برخی ادعا‌های مطرح‌شده به‌نقل از دیپلمات‌های اروپایی حاضر در وین در خصوص اتمام کار به‌روی پیش‌نویس متن توافق صحت ندارد و همچنان گفتگو‌ها برای حل مسائل باقی‌مانده ادامه دارد.

طی دو روز گذشته نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم از سوی دیپلمات‌های اروپایی حاضر در مذاکرات وین پیرامون اتمام کار به‌روی پیش‌نویس توافق و یا اعلام توافق نهایی طی هفته جاری مطرح شده است که صرفاً جنبه گمانه‌زنی دارد.

هنوز مسائل اختلافی مهمی وجود دارد که در مورد آن توافقی صورت نگرفته است و گفتگو‌ها برای نزدیک شدن دیدگاه‌های طرفین به یکدیگر ادامه دارد.

موارد باقی‌مانده در ردیف موضوعات مورد تأکید ایران است و تا زمان عدم توافق بر روی آن‌ها گفتگو‌ها ادامه خواهد یافت.

موارد باقی‌مانده عمدتاً موضوعاتی هستند که طرف‌های غربی باید در مورد آن تصمیم سیاسی بگیرند.

تعلل در اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی ضلع غربی میز مذاکرات، سرنوشت دستیابی به توافق نهایی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

به‌نظر می‌رسد برخی اظهارنظر‌های غیرمستند و همچنین جریان‌سازی‌های رسانه‌ای هدفمند از سوی طرف‌های غربی بیش از آنکه معطوف به اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی فضای مذاکرات باشد، رفتاری فرامذاکراتی برای تحت تأثیر قرار دادن مذاکره‌کنندگان ایرانی برای پذیرش دیدگاه‌های غیرمنطقی طرف‌های غربی است.

مذاکرات سختی که طی روز‌های پنج‌شنبه و جمعه در جریان بوده است و تا زمان تحقق مطالبات قانونی ایران نیز ادامه خواهد داشت نمایانگر این واقعیت است که از نظر ایران تا وقتی که در مورد تمام موضوعات توافق نشده باشد، در خصوص هیچ موضوعی توافق صورت نگرفته است./نورنیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار