غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

زمان توافق نهایی در وین قابل پیش بینی نیست

طی دو روز گذشته نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم از سوی دیپلمات‌های اروپایی حاضر در مذاکرات وین پیرامون اتمام کار به‌روی پیش‌نویس توافق و یا اعلام توافق نهایی طی هفته جاری مطرح شده است که صرفاً جنبه گمانه‌زنی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۷۸۶

به کزارش راهبرد معاصر، برخی ادعا‌های مطرح‌شده به‌نقل از دیپلمات‌های اروپایی حاضر در وین در خصوص اتمام کار به‌روی پیش‌نویس متن توافق صحت ندارد و همچنان گفتگو‌ها برای حل مسائل باقی‌مانده ادامه دارد.

طی دو روز گذشته نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم از سوی دیپلمات‌های اروپایی حاضر در مذاکرات وین پیرامون اتمام کار به‌روی پیش‌نویس توافق و یا اعلام توافق نهایی طی هفته جاری مطرح شده است که صرفاً جنبه گمانه‌زنی دارد.

هنوز مسائل اختلافی مهمی وجود دارد که در مورد آن توافقی صورت نگرفته است و گفتگو‌ها برای نزدیک شدن دیدگاه‌های طرفین به یکدیگر ادامه دارد.

موارد باقی‌مانده در ردیف موضوعات مورد تأکید ایران است و تا زمان عدم توافق بر روی آن‌ها گفتگو‌ها ادامه خواهد یافت.

موارد باقی‌مانده عمدتاً موضوعاتی هستند که طرف‌های غربی باید در مورد آن تصمیم سیاسی بگیرند.

تعلل در اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی ضلع غربی میز مذاکرات، سرنوشت دستیابی به توافق نهایی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

به‌نظر می‌رسد برخی اظهارنظر‌های غیرمستند و همچنین جریان‌سازی‌های رسانه‌ای هدفمند از سوی طرف‌های غربی بیش از آنکه معطوف به اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی فضای مذاکرات باشد، رفتاری فرامذاکراتی برای تحت تأثیر قرار دادن مذاکره‌کنندگان ایرانی برای پذیرش دیدگاه‌های غیرمنطقی طرف‌های غربی است.

مذاکرات سختی که طی روز‌های پنج‌شنبه و جمعه در جریان بوده است و تا زمان تحقق مطالبات قانونی ایران نیز ادامه خواهد داشت نمایانگر این واقعیت است که از نظر ایران تا وقتی که در مورد تمام موضوعات توافق نشده باشد، در خصوص هیچ موضوعی توافق صورت نگرفته است./نورنیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر