عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

آیت‌الله رئیسی با استقبال امیر قطر وارد دوحه شد

رئیس جمهور که به دعوت رسمی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی و به منظور دیداری رسمی و نیز شرکت در ششمین اجلاس سران اوپک گازی عازم قطر شده بود، دقایقی قبل وارد فرودگاه دوحه شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که در بدو ورود به این کشور مورد استقبال امیر قطر قرار گرفت تا دقایقی دیگر پس از برگزاری مراسم رسمی از سوی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در دیوان امیری، با وی دیدار و گفتگو خواهد کرد و سپس هیأت‌های عالی‌رتبه دو کشور نیز به ریاست رئیس جمهور کشورمان و امیر قطر نشستی برگزار خواهند کرد.

 

بر خلاف اعلام قبلی امیر قطر در فرودگاه به استقبال رئیس جمهور آمد و سران عالی دو کشور همراه با یکدیگر عازم دیوان امیری شدند.

 

امضای چند سند همکاری و تفاهم‌نامه در حضور مقامات عالی دو کشور از دیگر برنامه‌های روز اول سفر رئیس جمهور است.

 

آیت‌الله رئیسی در دومین روز سفر خود در ششمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز شرکت و سخنرانی می‌کند.

 

رئیس جمهور همچنین در حاشیه اجلاس کشورهای صادرکننده گاز با تعدادی از سران و مقامات ارشد کشورهای حاضر در این اجلاس نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد.

 

ارسال نظر