قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

واکنش سید محمد حسینی به وقت‌کشی اروپایی‌ها

حسینی گفت، امروز شاهد هستیم که با گذشت یکسال کماکان اتفاقی در این باره رخ نداده است، این در حالی است که اگر اروپا عزمی راسخ برای ایجاد این مکانیزم داشت حتما در همین مدت به یک جمع بندی می‌رسیدند و این کانال راه اندازی می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران نسبت به وقت‌کشی اروپایی‌ها نسبت به مهلت دوماهه برجامی ایران واکنش نشان داد.

 

سید محمد حسینی، دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران با اشاره به اظهارات فدریکا موگرینی مبنی بر اینکه فرصت ۶۰ روزه ایران به اروپا کافی نبوده و این اتحادیه خواهان زمانی ۱۲۰ روزه از تهران است، گفت: از اردیبهشت ماه سال ۹۷ که آمریکا ازبرجام خارج شد، قرار بود که این اتحادیه یک کانال مالی را در جهت تداوم مبادلات اقتصادی ایران ایجاد کند تا کشورمان به وسیله آن بتواند از مزایای برجام برخوردار بماند ، اما با اینکه قرار بود تا این قضیه ظرف چند هفته و یا حداکثر چند ماه به نتیجه برسد، در حدود یکسال است که ما همچنان شاهد فرصت سوزی و دفع وقت اتحادیه اروپا هستیم.

 

وی در ادامه با تشریح فرصت سوزی‌های مدام طرف اروپایی گفت: به بیانی دیگر در ابتدا قرار بود در موعد اولیه تحریم‌های آمریکا یعنی در تابستان این مکانیزم به سرانجام برسد که نتیجه‌ای در بر نداشت، موعد بعدی دور دوم تحریم‌های کاخ سفید هم ۱۳ آبان ماه بود که آن هم به جایی نرسید و سپس گفتند تا پایان سال میلادی این مکانیزم آغاز به کار می‌کند، اما امروز شاهد هستیم که با گذشت یکسال کماکان اتفاقی در این باره رخ نداده است، این در حالی است که اگر اروپا عزمی راسخ برای ایجاد این مکانیزم داشت حتما در همین مدت به یک جمع بندی می‌رسیدند و این کانال راه اندازی می‌شد.

 

حسینی افزود: در همین مدت هم شاهد بودیم که شرکت‌های بزرگ اروپایی ایران را ترک کرده و خرید نفت خود را نیز از کشورمان متوقف کردند، اما با این حال آنها کماکان اصرار دارند که ایران بر سر تعهدات خود باقی بماند بنابراین به نظر می‌رسد حال که شورای امنیت هم به این جمع بندی رسیده دیگر نباید اقدامات خود را به تاخیر بیاندازیم ، زیرا شاهد بودیم که در روز‌های اخیر هم آن‌ها نشستی با وزیر خارجه آمریکا داشته و احتمالا قرار است مجددا بهانه‌های تازه را تراشیده، فشار را بر ما مضاعف کرده و در نهایت این ما باشیم که بازهم زمان خود را از دست خواهیم داد.

 

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران درباره اقدام مناسب جمهوری اسلامی دربرابر نقض عهد‌های مکرر طرف اروپایی گفت: اگر در این ۶۰ روز که البته ۵۰ روز از آن بیشتر باقی نمانده است اروپا اقدام مناسبی از خود نشان نداد ایران هم در مقابل باید غنی سازی بالاتر از ۳ و ۶ دهم یا سه و نیم درصد را آغاز کند تا طرف اروپایی بداند که ما در تصمیم خود جدی هستیم.

 

وی با اشاره به سابقه رفتار‌های اروپا در گذشته خاطرنشان کرد: یک زمان شاهد بودیم که سفرای اروپایی همگی به صورت دسته جمعی ایران را ترک کرده و در تلاش بودند تا با این اقدام کشورمان را تحت فشار قرار دهند، اما در همان زمان مقام معظم رهبری فرمودند این‌ها خود باز خواهند گشت و همین امر نیز محقق شد بنابراین باید گفت در گذشته نیز هرکجا که ایران محکم بر سر خواسته‌های خود ایستادگی کرد آن‌ها مجبور به عقب نشینی شدند.

 

حسینی در پایان مجددا تاکید کرد: اگر اروپا مایل است در برجام باقی بماند باید شرایط ایران را بپذیرد وگرنه ماهم از برجام خارج شده و محدودیت‌هایی را که طی این سال‌ها برای خود قائل شدیم را برخواهیم داشت چرا که ایران همواره توانایی این را دارد که به سرعت به شرایط قبل از برجامی خود و حتی بهتر از آن هم بازگردد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار