بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

توئیت امیر قطر درباره دیدار با آیت الله رئیسی

امیر قطر در ارتباط با دیدارش با رئیس‌جمهور ایران در پیامی نوشت که در خصوص هم‌افزایی میان دو کشور با سید ابراهیم رئیسی بحث و تبادل نظر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر، شامگاه دوشنبه، در قالب پیامی در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر به سفر سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران به دوحه پرداخت.

امیر قطر در این خصوص نوشت: «من با جناب رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی که امروز از استقبال او خرسند گشتم، هم‌افزایی میان قطر و ایران را -کشوری که با آن روابط تاریخی، مبتنی بر اصل حس‌همجواری و تحقق منافع مشترک داریم- مورد بررسی قرار دادم. ما افزون بر مهم‌ترین تحولات منطقه و جهان، راه‌های حفظ امنیت منطقه و ثبات آن را مورد بحث قرار دادیم».

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، دیروز دوشنبه در صدر هیأتی و در پاسخ به دعوت امیر قطر به دوحه سفر کرد. رئیس‌جمهور ایران قرار است امروز در نشست اوپک گازی نیز شرکت کند. این سفر در حالی صورت گرفته است که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چندی پیش در سفر به منطقه به دوحه رفته بود و با امیر و وزیر خارجه قطر دیدار و گفتگو کرده بود.

در همین خصوص سعید خطیب‌زاده دیروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره سفر غیرعلنی وزیر خارجه قطر به تهران و این‌که در سفر آیت‌الله رئیسی به دوحه درباره مذاکرات وین گفتگو خواهد شد، گفت: «با دوستان و همسایگان درباره موضوعات مختلف صحبت می‌کنیم. روشن است گفتگو‌های هسته‌ای در وین مخاطبان آن ۱+۴ و شرکای ما در پرونده مذاکرات وین، ۱+۴ هستند و آمریکا تلاش می‌کند که بلیت بازگشت به اتاق برجام را از طریق این گفتگو‌ها به دست بیاورد».

وی اضافه کرد: «با دوستانمان در خصوص وین در حوزه مشورت آنچه اتفاق می‌افتد، صحبت می‌کنیم، ولی بیش از آن انجام نمی‌شود. چون مذاکرات وین مربوط به حوزه دیگری است و همانطور که درباره منطقه و ارتباط با دوستان در منطقه هیچ وقت اجازه ندادیم کشور‌های فرامنطقه‌ای ورود و مداخله کنند، البته با آن‌ها هم درباره تحولات منطقه صحبت کرده و نکاتی را گفتیم و مشورت‌هایی دادیم و تبادل تجربیاتی کردیم. سفر آقای دکتر رئیسی به دوحه به دعوت امیر قطر به عنوان سفر رسمی دوجانبه انجام می‌شود و پیش از اجلاس اوپک گازی انجام می‌شود و تلاش شده بود این‌ها به یک فضای مشترک برسند».

وزیر امور خارجه ایران، امروز، در توئیتی به سفر رئیس‌جمهور به دوحه پرداخت و در این خصوص نوشت: «دکتر رئیسی میهمان دولت قطر است و از سوی امیر قطر مورد استقبال گرم قرار گرفت. روابط ایران و قطر در بخش دولتی و مردمی ریشه‌دار است و بر مبنای منافع مشترک تنظیم شده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر